ΜΠΑΣΚΕΤ

Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Φραγκιάς, κοντά στην επιστροφή ο Χουγκάζ!

Πανιώνιος: Παραιτήθηκε ο Φραγκιάς, κοντά στην επιστροφή ο Χουγκάζ!

Οι εξελίξεις τρέχουν στον Πανιώνιο, αφού ο Βασίλης Φραγκιάς παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των "κυανέρυθρων" έπειτα από μόλις 2 αγώνες στον πάγκο της ομάδας. Προς επιστροφή ο Χουγκάζ!

Ο Βασίλης Φραγκιάς αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου. Όπως έγινε γνωστό, ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, η οποία και έγινε αποδεχτή από την "κυανέρυθρη" ΚΑΕ. Ο Βασίλης Φραγκιάς πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μόλις σε δύο αγώνες (στην ήττα από τον Παναθηναϊκό και τη νίκη επί του Ρεθύμνου).

Αξίζει να αναφερθεί ότι η παραίτηση του Φραγκιά έρχεται μόλις μία ημέρα μετά την αποχώρηση του Μπράντον Γουντ από τους "κυενάρυθρους" .

Το ενδιαφέρον βέβαια είναι το ποιος είναι ο βασικός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει: Ο Κρις Χουγκάζ, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την ομάδα πριν από μερικές εβδομάδες για χάρη του Φραγκιά, με αποτέλεσμα να συμφωνήσει στην συνέχεια με την τσεχική Μπρνο!

Όπως φαίνεται ωστόσο το χάσμα που υπήρχε ανάμεσα στον Χουγκάζ και τη νέα διοίκηση του Πανιωνίου έχει γεφυρωθεί, με τον έμπειρο τεχνικό να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει εκ νέου στον πάγκο της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ