ΜΠΑΣΚΕΤ

Πανιώνιος: Παρελθόν ο Γουντ

Πανιώνιος: Παρελθόν ο Γουντ
AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία του Πανιωνίου με τον Μπράντον Γουντ, καθώς ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ψάχνει παίκτη ο "Ιστορικός".

Σύντομη αποδείχθηκε η συνεργασία του Πανιωνίου και του Μπράντον Γουντ, μιας και η θητεία του 28χρονου Αμερικανού γκαρντ στους κυανέρυθρους ολοκληρώθηκε.

Ο Μπράντον Γουντ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με το Ρέθυμνο Cretan Kings, εξέφρασε την δυσφορία του για τον Βασίλη Φραγκιά και την Τρίτη (20/11) απουσίασε από την προπόνηση του Πανιωνίου, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να κληθεί σε απολογία και να τεθεί εκτός ομάδας .

Οι κυανέρυθροι ενημέρωσαν για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους με τον Μπράντον Γουντ και πλέον αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου, κοινή συναινέσει με τον Aμερικάνο παίκτη, Brandon Wood και του εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα βήματα της καριέρας του. Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του παίκτη και ει δυνατόν στην περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ".

AP Photo/Michael Conroy

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ