ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Προχωρημένες επαφές Χριστοδουλόπουλου με υποψήφιο επενδυτή

ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI)
ΔΣ ΕΣΑΚΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε αρκετά προχωρημένες επαφές με υποψήφιο επενδυτή βρίσκεται ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, με στόχο να παραχωρήσει την ΚΑΕ Πανιώνιος και οι κυανέρυθροι να παίξουν κανονικά στη Basket League 2020/21.

Ο χρόνος αρχίζει να πιέζει, η διορία της 30ης Ιουνίου για την κατάθεση ενός πλήρους φακέλου εν όψει της Basket League 2020/21 πλησιάζει και ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr σε προχωρημένες επαφές για να παραχωρήσει την ΚΑΕ Πανιώνιος.

Ο μεγαλομέτοχος και χρηματοδότης των κυανέρυθρων έχει εκφράσει πολλάκις τους τελευταίους μήνες την επιθυμία του να απεμπλακεί από την ομάδα και πριν από μερικές μέρες παραδέχθηκε σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Sport24.gr ότι βρισκόταν ήδη σε συζητήσεις για να το καταφέρει. Τώρα, αυτές οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει σημαντικά και αν δεν προκύψει κάποιο σημαντικό πρόβλημα ο Πανιώνιος θα αλλάξει σύντομα χέρια για να μπει σε μια νέα εποχή με στόχο να βρίσκεται κανονικά στην εκκίνηση του επόμενου πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν αποχωρήσει από την Α1 το Ρέθυμνο, καθώς ο Κωστής Ζομπανάκης αποφάσισε να αποστασιοποιηθεί, αλλά και ο Ήφαιστος Λήμνου καθώς η οικογένεια Μπούμπουρα δεν είχε την υποστήριξη που περίμενε από τους φορείς της τοπικής κοινωνίας.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ