ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πανιώνιος: Τέλος ο Οικονόμου

BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΚΥΜΗ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μόλις δύο μήνες κράτησε η συνεργασία του Νίκου Οικονόμου με τον Πανιώνιο.

Παρελθόν αποτελεί για τον Πανιώνιο από την Πέμπτη (7/2) ο Νίκος Οικονόμου, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο 45χρονος προπονητής ανέλαβε τα ηνία της ομάδας στις 28/11/2018 αλλά η πορεία του ήταν σύντομη. Πλέον ο Πανιώνιος θα αναζητήσει τον αντικαταστάτη του ούτως ώστε να συνεχίσει να παλεύει για την παραμονή στην Basket League.

Οι κυανέρυθροι το καλοκαίρι είχαν συμφωνήσει με τον Θανάση Σκουρτόπουλο ο οποίος αποχώρησε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Ακολούθησε το σύντομο πέρασμα του Κρις Χουγκάζ και του Βασίλη Φραγκιά.

Τον τελευταίο διαδέχτηκε ο Οικονόμου ο οποίος όμως απομακρύνθηκε σήμερα (7/2).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανακοινώνει ότι προέβη στην καταγγελία της σύμβασης προπονητικών υπηρεσιών που είχε καταρτίσει με τον Νίκο Οικονόμου, με υπαιτιότητα του τελευταίου.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική καριέρα του".

Επίσης, οι κυανέρυθροι ενημέρωσαν πως ο Ντεμέτρικ Όστιν "νοσηλεύεται στο Μetropolitan General, λόγω της ιατρικής διάγνωσης για ήπια πνευμονία.

Ο Αμερικάνος παίκτης θα παραμείνει κλινήρης για 3 ημέρες.

Σήμερα (7/2) ο αρχηγός της ομάδας, Νίκος Δίπλαρος , μαζί με δυο συμπαίκτες του, θα επισκεφθούν τον Αustin, μετά την προπόνηση, ώστε να του μεταφέρουν την ευχή όλης της ομάδας για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στις προπονήσεις".

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ