ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Παρωδία στο φινάλε του Πανιώνιος - Χολαργός

Παρωδία στο φινάλε του Πανιώνιος - Χολαργός

Αστείες οι αντιδράσεις του Τζόι Ντόρσεϊ στο φινάλε του αγώνα Πανιώνιος - Κολοσσός. Ο Αμερικανός βρήκε σίδερο σε κάρφωμα και στη συνέχεια άφησε τον αντίπαλό του να σκοράρει (VIDEO).

Είναι κάποιες φορές που δεν "σηκώνουν" πολλά λόγια. Τι να πει κανείς γι' αυτά που συνέβησαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα Πανιώνιος - Χολαργός για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Basket League 2018/19. Πρώτα ο Βασίλης Φραγκιάς αποχώρησε από το Σοφία Μπεφόν , αφήνοντας τους κυανέρυθρους στα χέρια των συνεργατών του, στη συνέχεια ο Ντέβιον Μπέρι διέψευσε τις φήμες πως ήταν τραυματίας και παραδέχθηκε ότι είναι απλά απλήρωτος και στο φινάλε ο Τζόι Ντόρσεϊ έγινε... τουρίστας σε άμυνα κι επίθεση.

Ο Αμερικανός σέντερ που ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπώρησε τους τελευταίους μήνες στη Νέα Σμύρνη, αστόχησε στο πιο εύκολο κάρφωμα της καριέρας του και στη συνέχεια άφησε τον αντίπαλό του να σκοράρει χωρίς να τον πιέσει. Η εικόνα προκαλεί θλίψη, όχι τόσο για τον Ντόρσεϊ που σίγουρα ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής σε back-to-back φάσεις, όσο για τον ιστορικό Πανιώνιο και κατ' επέκταση το μπάσκετ στην Ελλάδα που έχει υποστεί πολλά το τελευταίο διάστημα.

Δείτε το video και θα καταλάβετε:

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ