ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

"Πλήρης αγωνιστικός επανασχεδιασμός" στον Πανιώνιο

"Πλήρης αγωνιστικός επανασχεδιασμός" στον Πανιώνιο
EUROKINISSI

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης (28/8) με το διοικητικό προσωπικό του Πανιωνίου και έπιασε ήδη δουλειά με σκοπό να προχωρήσει ο νέος αγωνιστικός σχεδιασμός της ομάδας.

Από το μηδέν θα χτιστεί, όπως όλα δείχνουν, ο νέος Πανιώνιος. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ, ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος πήγε σήμερα (28/8) στα γραφεία της ΚΑΕ, συναντήθηκε με το διοικητικό προσωπικό και άρχισε τον " πλήρη αγωνιστικό επανασχεδιασμό της ομάδας", θέτοντας " ως πρώτο μέλημα του, την άμεση σύναψη συμφωνιών με το προπονητικό επιτελείο, τους Έλληνες και ξένους παίκτες".

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος πήρε στα χέρια του το πλήρες μετοχικό πακέτο της ΚΑΕ το βράδυ της Δευτέρας (27/8), στη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αλευρογιάννη. Το πρωί της Τρίτης (28/8) ακολούθηση η παραίτηση του Θανάση Σκουρτόπουλου από τη θέση του προπονητή, κάνοντας την αρχή στο ντόμινο των εξελίξεων στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

" Την πρώτη συνάντηση είχε σήμερα (28/8) ο κ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος, με το διοικητικό προσωπικό της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αρχίζοντας τον πλήρη αγωνιστικό επανασχεδιασμό της ομάδας μπάσκετ. Εξαιτίας των αυτονόητων ασφυκτικών χρονικών περιθωρίων που υπάρχουν για την έναρξη της προετοιμασίας, ο κ. Χριστοδουλόπουλος έθεσε ως πρώτο μέλημα του, την άμεση σύναψη συμφωνιών με το προπονητικό επιτελείο, τους Έλληνες και ξένους παίκτες.

Παράλληλα, ο νέος επενδυτής της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εξέφρασε την κατανόηση του για την αγωνία που ενδεχομένως να υπάρχει στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ για το μέλλον της ομάδας, λόγω της καθυστερημένης έναρξης της προετοιμασίας και γι’ αυτόν τον λόγο δεσμεύεται ότι μετά την υλοποίηση του αγωνιστικού πλάνου, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του μαζί με τους συνεργάτες του, σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα προγραμματισθεί εν ευθέτω χρόνω.

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ο κ. Γιώργος Χριστοδουλόπουλος έχει γεννηθεί στην Αθήνα, το 1983 και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Αιγαίου και πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής-Αναλογιστικών και Χρηματοοικονομικών μαθηματικών.

Είναι ιδιοκτήτης εταιρίαςLogistics,με έδρα την Ταϊβάν και τα τελευταία χρόνια είναι κάτοικος εξωτερικού.

Στις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, αποπειράθηκε να ασχοληθεί επενδυτικά στην δίοικηση της ΚΑΕ Τρίκαλα, χωρίς να τελεσφορήσει η κατ’ αρχήν συμφωνία που είχε με τους πρώην ιδιοκτήτες.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ