ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πρόταση παραμονής σε Αλευρογιάννη

Πρόταση παραμονής σε Αλευρογιάννη

Η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου ολοκληρώθηκε, με πρόταση παραμονής στον Σταύρο Αλευρογιάννη μετά το ναυάγιο που παρουσιάστηκε στην προοπτική του Γιώργου Χριστοδουλόπουλου.

Ο Πανιώνιος βρίσκεται σε συνεχείς διοικητικές διεργασίες, με τη Γενική Συνέλευση να ολοκληρώνεται και να προκύπτει πρόταση παραμονής του Σταύρου Αλευρογιάννης. Από την στιγμή που δεν προχώρησε η προοπτική της απόκτησης της ΚΑΕ Πανιώνιος από τον Γιώργο Χριστοδουλόπουλο , έγινε πρόταση επιστροφής/παραμονής στον απερχόμενο μεγαλομέτοχο.

Ο Σταύρος Αλευρογιάννης επιφυλάχθηκε να απαντήσει τις επόμενες ημέρες, θέλοντας πρώτα να εξετάσει την οικονομική βιωσιμότητα και το πλάνο που υπάρχει για τη νέα σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος:

" Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση μετόχων της ΚΑΕ Πανιώνιος που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό γυμναστήριο Νέας Σμύρνης, παρουσία και 200 φιλάθλων. Τα μέλη της διοίκησης ενημέρωσαν για όλες τις διαπραγματεύσεις που έγιναν στο προηγούμενο χρονικό διάστημα για την δωρεάν παραχώρηση των μετοχών, ενώ παρουσίασαν και τις τρεις επιλογές που υπήρχαν για το μέλλον της εταιρίας και της ομάδας μπάσκετ.

Στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ κ. Σταύρο Αλευρογιάννη, προτάθηκαν τα εξής:

Να παραμείνει στην διοίκηση της ΚΑΕ και να βοηθήσει στην οικονομική βιωσιμότητα της, έχοντας αφενός τον πλήρη,οικονομικό έλεγχο και αφετέρου να κάνει την αγωνιστική διαχείριση, με ισοσκελισμένο προϋπολογισμό εσόδων-εξόδων.

Να παρουσιάσει ομάδα που θα ελκύσει τους φιλάθλους του Πανιωνίου και ταυτόχρονα θα εκπέμπει αγωνιστική υγεία.

Ο κ. Αλευρογιάννης επιφυλάχτηκε να απαντήσει, αφού εξετάσει την οικονομική βιωσιμότητα με σκοπό να παρουσιάσει ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας.

Ο Πανιώνιος είναι έτοιμος να κερδίσει τον χαμένο χρόνο δημιουργίας της ομάδας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και περιμένει την οποιοδήποτε Πανιώνια συνδρομή".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ