ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σουίτνι για Πανιώνιο: "Δεν είμαι σκλάβος, με αγνόησαν εν μέσω πανδημίας"

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ακόμη ένας παίκτης του Πανιωνίου αποχώρησε με τεράστια παράπονα για τη συμπεριφορά της ομάδας εναντίον του. Ο Ντέβιν Σουίτνι έκλεισε εισιτήριο για τις ΗΠΑ και ξέσπασε στο Sportando.

Ο ένας μετά από τον άλλο, οι Αμερικανοί του Πανιωνίου αποχώρησαν από την Ελλάδα, όμως το χειρότερο είναι πως άπαντες είχαν και από ένα παράπονο για τη συμπεριφορά των παραγόντων του ιστορικού συλλόγου. Τελευταίος χρονικά, ο Ντέβιν Σουίτνι ξέσπασε εναντίον της ομάδας της Νέας Σμύρνης, λέγοντας στο Sportando πως οι άνθρωποί του τον αντιμετώπισαν σαν σκλάβο, τον αγνόησαν εν μέσω πανδημίας και τον άφησαν να κλείσει μόνος του αεροπορικό εισιτήριο για να επιστρέψει στις ΗΠΑ και την οικογένειά του. Είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Μπράντον Μπάουμαν που είχε μιλήσει στο Sport24.gr με εξίσου σκληρά λόγια , ενώ στις ΗΠΑ βρίσκεται εδώ και μέρες και ο Ταϊρίκ Ντουρέν.

" Μου χρωστούν μπόνους και μισθούς και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα είναι χειρότερα με άλλους συμπαίκτες μου. Είδα τους Αμερικανούς να φεύγουν ο ένας μετά από τον άλλο και έλεγα ότι θα το παλέψω, όχι όμως έτσι. Έστειλα μηνύματα στον GM και τον πρόεδρο το Σάββατο, χωρίς να παίρνω απάντηση. Δεν είναι μόνο τα χρήματα που μετρούν, είναι η ασφάλειά μας, δεν ήθελα να κολλήσω στην Ελλάδα χωρίς να έχω πληρωθεί και χωρίς να γνωρίζω αν θα μπορώ να γυρίσω στις ΗΠΑ σε δύο μήνες. Με αγνόησαν για μέρες και αναγκάστηκα να κλείσω το εισιτήριό μου, είχαν μόνο δικαιολογίες όταν δεν έμεναν στην απόλυτη σιγή. Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσαι έτσι σε έναν παίκτη, είναι ντροπιαστικός ο τρόπος με τον οποίο μου συμπεριφέρθηκαν. Έχω ένα παιδί, μια οικογένεια, είναι κάτι περισσότερο από το μπάσκετ. Νόμιζα ότι ένας σύλλογος αυτού του επιπέδου θα νοιαζόταν για τους ξένους του, αλλά με αγνόησαν εν μέσω πανδημίας και ήταν ενοχλημένοι επειδή δεν έμεινα. Πως μπορείς να φέρεσαι έτσι σε έναν άνθρωπο; Ο πρόεδρος νευρίασε, όμως θα τον πάμε στο δικαστήριο. Αν δεν έχεις τα χρήματα, απλά πες το, δεν θα κάτσω σαν σκλάβος σου. Κάθε εβδομάδα μας έλεγε κάτι διαφορετικό και τώρα, στη μέση μιας κρίσης, δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Τουλάχιστον απάντα, να έχουμε μια επαφή, μη μου συμπεριφέρεσαι έτσι" ήταν τα λόγια του Σουίτνι.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ