ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στο στόχαστρο του Πανιωνίου ο Γιάννης Γιανναράς

BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την περίπτωση του 20χρονου ταλαντούχου γκαρντ, Γιάννη Γιανναρά, που έπαιξε πέρυσι στην Κύπρο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ εξετάζει ο Πανιώνιος.

Στο στόχαστρο του Πανιωνίου, που προσπαθεί εδώ και μερικές μέρες να φτιάξει ένα αξιόλογο ρόστερ εν όψει της σεζόν 2019/20, βρίσκεται ο Γιάννης Γιανναράς (δεξιά στην φωτογραφία). Ο 20χρονος γκαρντ έπαιξε πέρυσι στο ΑΠΟΕΛ και φέτος είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στην Ελλάδα για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην πιο δυνατή, από το κυπριακό πρωτάθλημα, Basket League.

Ο νεαρός αθλητής είναι γιος του πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ και της Εθνικής Κύπρου, Παναγιώτη Γιανναρά, ενώ από τα 14 του ήταν μέλος του ΠΑΟΚ. Στις ακαδημίες του Δικεφάλου του Βορρά έκανε τα πρώτα σημαντικά του βήματα στο μπάσκετ, κατέκτησε τέσσερις τίτλους (δύο με το παιδικό και δύο με το εφηβικό τμήμα), ενώ το 2016 ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων που συμμετείχε στο Eurobasket στο Κάουνας.

Για τον Γιανναρά έχουν ενδιαφερθεί κι άλλοι ελληνικοί σύλλογοι και μένει να δούμε αν ο νεαρός γκαρντ προτιμήσει την επιστροφή στην Ελλάδα ή την παραμονή του στην Κύπρο.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ