ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στον Πανιώνιο ο Καμαριανός

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Καμαριανός θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου, καθώς ο Πανιώνιος Βίκος Cola ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola συνεχίζει να υλοποιεί τον σχεδιασμό του για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θέση στα πλάνα του έχει και ο Νίκος Καμαριανός, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Σμύρνης.

Ο 21χρονος φόργουορντ πέρασε τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνιζόμενος με τη Νέα Κηφισιά στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής και τη νέα σεζόν θα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του, καθώς θα αγωνιστεί στην Basket League.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου Βίκος Cola, ο οποίος "προώθησε" στην πρώτη του ομάδα και τους Ανδρέα Ρουμελιώτη και Ιάσονα Δημητρακόπουλο , αναφέρει:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA προχωρά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της, με την απόκτηση του Καμαριανού Νίκου, ο οποίος υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΚΑΜΑΡΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ημερομηνία γέννησης: 21 Μαρτίου 1997

Ύψος: 2.04

Θέση: Forward

Προηγούμενες ομάδες: Παλαιό Φάληρο, Πανελλήνιος (τμήματα υποδομής), Παναθηναϊκός (πρωταθλητής Εφήβων), ΑΕΚ (2015-2016), Νέα Κηφισιά (2016-2018, πρωτάθλημα Β' Εθνικής).

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ