ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τα φιλικά παιχνίδια του Πανιωνίου

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Πανιώνιος Βίκος Cola ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών παιχνιδιών που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η προετοιμασία του Πανιωνίου Βίκος Cola για την σεζόν 2018-19 θα αρχίσει στις 20 Αυγούστου και στο πλαίσιο της η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αγωνιστεί σε οκτώ φιλικά παιχνίδια.

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola , όπως ανακοίνωσε, θα αντιμετωπίσει κατά σειρά το Ρέθυμνο Cretan Kings (5/9 - 21/9) τον Αμύντα (8/9), τον Ήφαιστο Λήμνου (11/9), τον Ιωνικό Νικαίας (15/9), το Περιστέρι (19/9), τον Χολαργό (26/9) και την ΑΕΚ (29/9).

Επίσης, ο "Ιστορικός" ενημέρωσε πως προσπάθησε να διοργανώσει ξανά το τουρνουά "Ανδρέας Βαρίκας", αλλά λόγω έλλειψης... κενών ημερομηνιών, η επιθυμία του δεν κατάφερε να υλοποιηθεί.

Η ενημέρωση του Πανιωνίου Βίκος Cola αναφέρει:

"Οκτώ φιλικούς αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας που θα αρχίσει στις 20 Αυγούστου, με τον τομέα της φυσικής κατάστασης, έχει οριστικοποιήσει να παίξει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΒΙΚΟΣ COLA.

To πρόγραμμα των φιλικών και οι αντίπαλοι:

5/9: Ρέθυμνο

8/9: Αμύντας

11/9: Ήφαιστος

15/9: Ιωνικός Ν.

19/9: Περιστέρι

21/9: Ρέθυμνο

26/9: Χολαργός

29/9: ΑΕΚ

Eπίσης, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενανέναρξη διεξαγωγής του τουρνουά «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΙΚΑΣ», το οποίο έχει σταματήσει να διοργανώνεται την τελευταία πενταετία, αλλά υπήρξε έλλειψη διαθέσιμων ημερομηνιών στην προετοιμασία των ομάδων που επρόκειτο να προσκληθούν".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ