ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Τέλος και επίσημα ο Γιατζόγλου από τον Πανιώνιο

Τέλος και επίσημα ο Γιατζόγλου από τον Πανιώνιο
EUROKINISSI

Με μία σύντομη ανακοίνωση ο Πανιώνιος Βίκος Cola γνωστοποίησε ότι αποφάσισε τη ματαίωση της συνεργασίας με τον Στιβ Γιατζόγλου λόγω των πολιτικών τοποθετήσεών του στο παρελθόν.

Ούτε 24 ώρες δεν έμελλε να είναι προπονητής του Πανιωνίου Βίκος Cola ο Στιβ Γιατζόγλου. Όπως είχε διαρρεύσει από τις πρώτες πρωινές ώρες , οι "κυανέρυθροι" αποφάσισαν την ματαίωση της συνεργασίας με τον έμπειρο προπονητή, λόγω του κλίματος που είχε δημιουργηθεί μετά την πρόσληψή του, λόγω των ακραίων πολιτικών πεποιθήσεών του.

Ο Στιβ Γιατζόγλου είχε συμφωνήσει με τον Πανιώνιο για να πάρει την θέση του Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος απομακρύνθηκε αιφνιδιαστικά από τον πάγκο της ομάδας αργά το βράδυ της Πέμπτης (26/4). Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν άρεσε καθόλου στους φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι έδειξαν άμεσα την δυσαρέσκειά τους, απαιτώντας την απομάκρυνσή του, με την διοίκηση του Πανιωνίου να αποφασίζει να υπακούσει στην λαϊκή απαίτηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η δίοικηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA συναισθανόμενη τις αντιδράσεις της πλειοψηφίας των φιλάθλων στην απόφαση συνεργασίας με τον Στήβ Γιατζόγλου, ο οποίος στο παρελθόν έχει τοποθετηθεί σε ακραίο πολιτικό χώρο, εκ διαμέτρου αντίθετo με τις διαχρονικές αξίες και ήθη του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ, αποφάσισε την ματαίωση της.

ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA"

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ