ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Χουγκάζ, η επιστροφή για τον Πανιώνιο

Χουγκάζ, η επιστροφή για τον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κρις Χουγκάζ είναι ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, με τον 50χρονο τεχνικό να τονίζει πως "δεν υπολόγιζα το ρίσκο και το κόστος της ευθύνης".

Από την στιγμή που οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Σταύρου Αλευρογιάννη στη θέση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ Πανιώνιος , άρχισε να "τρέχει" ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με συνοπτικές διαδικασίες μάλιστα, οι "κυανέρυθροι" ήρθαν σε συμφωνία με τον Κρις Χουγκάζ, ο οποίος αναλαμβάνει τις προπονητικές τύχες της ομάδας, διαδεχόμενος επί της ουσίας τον Θανάση Σκουρτόπουλο.

Θυμίζουμε ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε ανακοινωθεί από τον Πανιώνιο, αλλά λόγω των διοικητικών διεργασιών που προέκυψαν, δεν έπιασε ποτέ δουλειά στην ομάδα.

"Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019, αναλαμβάνει ο πρώην παίκτης, μέλος του Κυπελλούχου 1991 και προπονητής της, Κρις Χουγκάζ. Η ΚΑΕ Πανιώνιος χαιρετίζει την επιστροφή ενός μέλους της Πανιώνιας οικογένειας του, στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ και του εύχεται καλή τύχη στην δύσκολη αποστολή καθιέρωσης στo πρωτάθλημα της Βasket League", αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΑΕ Πανιώνιος για τον Κρις Χουγκάζ.

Από μέρους του, ο 50χρονος τεχνικός, που θα εργαστεί για δεύτερη φορά ως πρώτος προπονητής στον Πανιώνιο (μετά το σύντομο πέρασμά του το 2015), δήλωσε πως " επιστρέφω ξανά στην ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου σε μια ακόμα δύσκολη καμπή της ιστορίας της, αλλά και σε διαφορετική χρονική φάση από την προηγούμενη, καθώς τώρα μπορεί να έχουν ξεπεραστεί χρονικά περιθώρια για την έναρξη της προετοιμασίας μας, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε την "μάχη" με τον χρόνο. Επιβάλλεται να είμαστε προσηλωμένοι, κάθε ημέρα, στην πολλή δουλειά που μας περιμένει, με μοναδικό γνώμονα την συγκρότηση ανταγωνιστικής ομάδας", ενώ πρόσθεσε:

" Νιώθω την υποχρέωση στην ομάδα που αγωνίσθηκα και υπήρξα προπονητής στο παρελθόν, να ανταποκριθώ στην πρόσκληση και στην ευκαιρία που μου δόθηκε από την διοίκηση της ΚΑΕ και είμαι έτοιμος να δώσω ξανά τον καλύτερο εαυτό μου και κυρίως να υποστηρίξω τις αρχές που διέπουν την ιστορία αυτής της ομάδας.

Αναφέρομαι στην ενότητα, πάθος για διάκριση και όραμα. Κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει ότι ο Πανιώνιος, διαχρονικά, έχει γράψει στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, αυτό το τρίπτυχο επιτυχιών και διακρίσεων που ακολούθησαν πολλές, άλλες ομάδες".

Τέλος, τόνισε πως " για τον Πανιώνιο, δεν υπολόγισα και δεν ζύγισα το ρίσκο και το κόστος της ευθύνης. Σ’ αυτή την χρονική στιγμή και περισσότερο από κάθε άλλη, ο Πανιώνιος πρέπει να είναι ένας.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις καλύτερες δυνατές επιλογές στους ξένους παίκτες και σίγουρα θέλουμε να στελεχώσουμε την ομάδα με νιάτα, ταλέντο και κίνητρο, ώστε να παίξουν όμορφο μπάσκετ που θα αρέσει στον κόσμο και θα αναγνωρίζεται από κάθε αντίπαλο.

Να γίνουμε Πανιώνιος".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ