ΠΑΟΚ

Αντίστροφη μέτρηση για το "τζάμπολ" της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

Αντίστροφη μέτρηση για το "τζάμπολ" της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να κινείται στους ρυθμούς της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν, καθώς οι διακοπές για τους "ασπρόμαυρους" ολοκληρώνονται.

Η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 είναι προγραμματισμένη για τις 20 Αυγούστου και οι "ασπρόμαυροι" έχουν αρχίσει την αντίστροφη μέτρηση για να... πιάσουν δουλειά.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες, όπως ενημέρωσε η "ασπρόμαυρη" ΚΑΕ, για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ ρυθμίστηκαν την Δευτέρα (13/8) έπειτα από συνάντηση που είχε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου με τους συνεργάτες του στο προπονητικό τιμ και με τα μέλη του ιατρικού επιτελείου της ομάδας του.

Οι παίκτες του "Δικεφάλου" από την Πέμπτη (16/8) ως το Σάββατο (18/8) θα περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ ο Σταύρος Σχίζας συνεχίζει να ακολουθεί το ατομικό πρόγραμμά του στην "PAOK Sports Arena".

Ο Τζόρντιν Ουίλιαμς αναμένεται την Πέμπτη (16/8, 20:30) να φτάσει στην Ελλάδα και θα είναι ο πρώτος ξένος παίκτης του "Δικεφάλου" που θα έρθει στην χώρα μας, ενώ την ίδια μέρα ο Γιάννης Αθηναίου θα ταξιδέψει οδικώς στην Θεσσαλονίκη από την Αθήνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ