ΠΑΟΚ

Έκαναν τον ΠΑΟΚ... ΠΟΑΚ οι Αμερικανοί για χάρη του Τζόρντιν Ουίλιαμς

Έκαναν τον ΠΑΟΚ... ΠΟΑΚ οι Αμερικανοί για χάρη του Τζόρντιν Ουίλιαμς

Το σάιτ του Κολεγίου που φοίτησε ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, Τζόρντιν Ουίλιαμς, ανακοίνωσε με ενθουσιασμό τα νέα της συμφωνίας πριν δύο ημέρες, ωστόσο μετονόμασε την ομάδα σε... ΠΟΑΚ.

Ο Τζόρντιν Ουίλιαμς είναι ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ . Ο Αμερικανός γκαρντ με την εξαιρετική επαφή με το καλάθι υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον "δικέφαλο", θα έρθει για να δοκιμαστεί στην προετοιμασία και κατόπιν θα αποφασιστεί αν θα μείνει στο ρόστερ της. Τα μαντάτα πάντως κυκλοφόρησαν στην χώρα του δύο ημέρες νωρίτερα από ότι στην Ελλάδα, αλλά με μία λεπτομέρεια: Το όνομα του ΠΑΟΚ αρχικά γράφτηκε λάθος!

Το σάιτ του LSUA, του κολεγίου που φοίτησε ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, είχε σπεύσει να γνωστοποιήσει ότι ο ταλαντούχος γκαρντ είχε συμφωνήσει με μία ελληνική ομάδα με το όνομα... ΠΟΑΚ! Δείτε το σχετικό post:

Έκαναν τον ΠΑΟΚ... ΠΟΑΚ οι Αμερικανοί για χάρη του Τζόρντιν Ουίλιαμς

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στην συνέχεια του κειμένου το όνομα του ΠΑΟΚ αναγράφεται σωστά, ενώ γίνεται σωστή αναφορά στους τίτλους που έχει κατακτήσει ο σύλλογος. Συγκεκριμένα, το κείμενο αναφέρει:

" Ο Ουίλιαμς θα παίξει επαγγελματικό μπάσκετ και υπέγραψε στον ΠΟΑΚ της ελληνικής λίγκας. Συνηθισμένος στις επιτυχίες, ο Ουίλιαμς πηγαίνει σε μία ομάδα που έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα και θα αγωνιστεί σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Basketball Champions League, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Έχοντας ως βάση την Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ τις δύο προηγούμενες σεζόν έφτασε μέχρι την φάση των "16" της διοργάνωσης και έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκούς τίτλους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ