ΠΑΟΚ

Έκρηξη ΠΑΟΚ, ξεκίνησε με 22-0 το ματς με το Ρέθυμνο!

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÓÁÑÁÃÏÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÓÁÑÁÃÏÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ασύλληπτο πεντάλεπτο έκανε ο ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του αγώνα με το Ρέθυμνο, καθώς προηγήθηκε με 22-0 για να ενθουσιάσει το κοινό στο Παλατάκι.

Δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας του, παλεύει όμως και παλεύει όσο περισσότερο μπορεί για να παίξει καλό μπάσκετ. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε μεσοβδόμαδα της δυνατής Σαραγόσα, με ευκολία μάλιστα στο Παλατάκι και το μεσημέρι του Σαββάτου (23/11) έστειλε ακόμη ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

Η ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη ξεκίνησε την εντός έδρας αναμέτρησης με το Ρέθυμνο Cretan Kings παίζοντας εκπληκτικό μπάσκετ, προηγήθηκε με 22-0 στο πέμπτο λεπτό από 5/6 δίποντα και 4/6 τρίποντα και ενθουσίασε τον όχι πολύ κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να δημιουργηθεί μια πραγματικά πολύ ζεστή ατμόσφαιρα.

Το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε στο 33-8, με τον ΠΑΟΚ να έχει 8/11 δίποντα, 5/7 τρίποντα και 2/2 βολές, 12 ριμπάουντ, έξι ασίστ, τρία κλεψίματα, ένα μπλοκ και δύο λάθη. Την ίδια ώρα το Ρέθυμνο μετρούσε 0/7 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 2/2 βολές, δύο ασίστ και έξι λάθη.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ