ΜΠΑΣΚΕΤ

Η επιστροφή του Τσόχλα, η αποθέωση και η αγκαλιά

Η επιστροφή του Τσόχλα, η αποθέωση και η αγκαλιά

Ο Απόλλωνας Τσόχλας επέστρεψε στην δράση έπειτα από 6 μήνες στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, με την παρακάμερα του αγώνα να δείχνει πώς έζησε ο έμπειρος γκαρντ αυτή την επιστροφή του στα παρκέ.

Ενα ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη έχει πάντα ενδιαφέρον. Για τον Απόλλωνα Τσόχλα ωστόσο, ο χθεσινός (25/11) αγώνας που ολοκληρώθηκε με νίκη του ΠΑΟΚ με 95-79 θα μείνει για πάντα στο μυαλό του επειδή σήμανε την επιστροφή του στην δράση έπειτα από 6 μήνες και 9 ημέρες.

Ηταν 16 Μαϊου όταν ο έμπειρος γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστού στην σειρά του πρώτου γύρου τω περσινών playoffs κόντρα στην ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει έκτοτε το δύσβατο δρόμο της επιστροφής στα παρκέ. Ύστερα από προσπάθεια 193 ημερών συμπεριλήφθηκε στην 12αδα του ΠΑΟΚ , παίρνοντας μάλιστα τελικά και χρόνο συμμετοχής.

Στο VIDEO που παρατίθεται με την παρακάμερα του αγώνα με τον Άρη μπορείτε να δείτε πώς έζησε το παιχνίδι ο έμπειρος γκαρντ. Από το ζέσταμα και τις αντιδράσεις στον πάγκο, μέχρι την είσοδό του στο παρκέ και την αποθέωση που γνώρισε από συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ