ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Ανείπωτη τραγωδία"

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ. ΤΡΙΤΗ 24/7/2018.  (Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ. ΤΡΙΤΗ 24/7/2018. (Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στάθηκε στο πλευρό των πυρόπληκτων, εκφράζοντας την οδύνη της για την πυρκαγιά και την στήριξή της στους πυροσβέστες που μάχονται με τις φλόγες.

Η Ελλάδα φλέγεται με την χώρα να έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω των πυρκαγιών σε Κινέττα, Ραφήνα, Μάτι και Κάλαμο . Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ δεν έμεινε αδιάφορη. Με ανακοίνωσή της λοιπόν, αφού πρώτα ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ποδοσφαιρική ομάδα ομάδα του συλλόγου για τον σημερινό (24/7) αγώνα με την Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League, ακολούθως εξέφρασε την οδύνη της για όσα συμβαίνουν στην Αττική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Είμαστε ΠΑΟΚ και σήμερα, που ξεκινά η νέα σεζόν για την οικογένεια του ΠΑΟΚ, οι σκέψεις και οι ευχές μας είναι με την ομάδα ποδοσφαίρου που κυνηγά το όνειρο της συμμετοχής στους ομίλους του Champions League.

Πάνω από όλα και πριν από όλα όμως είμαστε άνθρωποι.

Και παρακολουθούμε συγκλονισμένοι την ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν οι συνάνθρωποί μας στην Αττική. Ευχόμαστε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και με τις λιγότερες δυνατές απώλειες αυτός ο εφιάλτης, που αποτελεί ήδη μία εθνική τραγωδία. Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων… Κουράγιο και καλή δύναμη σε αυτούς που δίνουν μάχη για τη ζωή τους και στα σωστικά συνεργεία".

Δείτε το σχετικό post:

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Ανείπωτη τραγωδία"

Συνεχής ενημέρωση από το LIVE Blog του NEWS247.GR και από το Ραδιόφωνο 24/7 .

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ