ΠΑΟΚ

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει"

BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την ήττα από τον Ήφαιστο Λήμνου, τονίζοντας πως "τίποτα δεν έχει τελειώσει". Καλεί σε συσπείρωση τον κόσμο της ομάδας εν όψει της τελικής ευθείας στην ΕΚΟ Basket League.

Το ντεμπούτο του Κώστα Μέξα στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν ήταν νικηφόρο, με τον Ήφαιστο Λήμνου να κάνει σπουδαία εμφάνιση στην τελευταία περίοδο, να κρατάει τον δικέφαλο για πέντε λεπτά δίχως καλάθι και να φτάνει στην τελική επικράτηση. Το -ακόμη ένα- αρνητικό αποτέλεσμα διατήρησε τον ΠΑΟΚ κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με πέντε νίκες σε δεκαεννιά αγώνες στην ΕΚΟ Basket League.

Λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο "Νίκος Σαμαράς" η διοίκηση του δικεφάλου εξέδωσε ανακοίνωση με αποδέκτη τον κόσμο της ομάδας. "Ο θυμός πρέπει να γίνει αγάπη για την ομάδα, η απογοήτευση αποφασιστικότητα, η αγανάκτηση να μετατραπεί σε πάθος και ενωμένοι, όλοι μαζί, να προχωρήσουμε ως το τέλος" αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την ομάδα να τονίζει εν συνεχεία πως "τίποτα δεν έχει τελειώσει. Γιατί μπορεί σήμερα να χάθηκε μία ακόμη μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται".

Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δύσκολο έργο στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση που ακολουθεί με αντίπαλο το Περιστέρι στην PAOK Sports Arena σε μία βδομάδα. Κι όλα αυτά με πέντε ξένους στο ρόστερ, από την στιγμή που ο Άνταμ Σμιθ παραμένει στις ΗΠΑ, δίχως να υπολογίζεται (σ.σ.: ο δικέφαλος δεν έχει δικαίωμα για άλλη αλλαγή).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

"Αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές για τον ΠΑΟΚ, αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει θυμός, απογοήτευση και αγανάκτηση, αλλά πάνω από όλα υπάρχει αγωνία για την πορεία της ομάδας μας. Πρέπει να πρυτανεύσει η λογική, να υπάρχει ενότητα, πίστη και σωστή διαχείριση των έντονων συναισθημάτων που δικαιολογημένα όλοι έχουμε.

Ο θυμός πρέπει να γίνει αγάπη για την ομάδα, η απογοήτευση αποφασιστικότητα, η αγανάκτηση να μετατραπεί σε πάθος και ενωμένοι, όλοι μαζί, να προχωρήσουμε ως το τέλος.

Φυσικά και έχουν γίνει λάθη. Πολλά και μεγάλα που έχουν λειτουργήσει συσσωρευτικά όλα τα τελευταία χρόνια, για αυτό και ο ΠΑΟΚ είναι σε αυτή τη θέση, παρά τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουμε ανιδιοτελώς σε καθημερινή βάση. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει.

Γιατί μπορεί σήμερα να χάθηκε μία ακόμη μάχη, αλλά ο πόλεμος συνεχίζεται. Έχουμε μπροστά μας ακόμη επτά τελικούς και ξεκινώντας από τον αγώνα του επόμενου Σαββάτου, να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας και στην προσπάθεια που έχουμε κάνει, μικρή ή μεγάλη, όλα αυτά τα χρόνια. Το οφείλουμε σε όλο αυτό τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα από κοντά, αλλά και από κάθε γωνιά της γης. Το οφείλουμε στην οικογένεια Σαββίδη, που βοηθάει όποτε της ζητείται χωρίς να έχει καμία συμμετοχή στην διαχείριση της ΚΑΕ όλα αυτά τα χρόνια.

Και για αυτούς τους λόγους οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στα επόμενα επτά παιχνίδια. Όλοι μας. Με πάθος, αποφασιστικότητα και καθαρό μυαλό. Ραντεβού το επόμενο Σάββατο στο PAOK Sports Arena.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ