ΠΑΟΚ

Κινδυνεύει με 10ετή κάθειρξη ο Τζερόμ Αλεν

Κινδυνεύει με 10ετή κάθειρξη ο Τζερόμ Αλεν
EUROKINISSI

Ο Τζερόμ Άλεν αντιμετωπίζει ποινή 10ετούς κάθειρξης, λόγω της υπόθεσης δωροδοκίας για την οποία κατηγορείται από την περίοδο που ήταν προπονητής στο πανεπιστήμιο Πεν.

Μεγάλες φουρτούνες για τον Τζερόμ Άλεν. Ο νυν ασίσταντ κόουτς των Μπόστον Σέλτικς και παίκτης του ΠΑΟΚ την σεζόν 2006/07, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης για 10 χρόνια μετά την παραδοχή του ότι πήρε 300.000 δολάρια το 2013 και το 2014, προκειμένου να βοηθήσει τον γιο ενός επιχειρηματία να βρει θέση στην ομάδα μπάσκετ του κολεγίου Πεν.

Το ευχάριστο για τον Άλεν είναι ότι λόγω της συνεργασίας του με τις Αρχές, λογικά θα αποφύγει την μέγιστη ποινή. Αυτό που δεν πρόκειται να γλιτώσει είναι το πρόστιμο των 218.000 δολαρίων... " Απέτυχα σε πολλά επίπεδα και πρώτα απ' όλα ως χαρακτήρας. Δεν έζησα στα πρότυπα που είχα θέσει για τον εαυτό μου ή περίμεναν από εμένα", είχε δηλώσει τον Οκτώβριο ο τέως παίκτης του ΠΑΟΚ.

" Με πληγώνει το γεγονός ότι οι παίκτες μου, νυν και πρώην, θα ξέρουν ότι παραβίασα το νόμο. Ωστόσο, εύχομαι ότι κάτι καλό θα βγει από αυτό", συμπλήρωσε ο Αλεν.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ