ΠΑΟΚ

Κόνιαρης: "Δεν έχω να αποδείξω κάτι απέναντι στον Παναθηναϊκό"

Κόνιαρης: "Δεν έχω να αποδείξω κάτι απέναντι στον Παναθηναϊκό"

Ο Αντώνης Κόνιαρης μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (17/2, 17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και στάθηκε στην δίψα της ομάδας του για να κατακτήσει το τρόπαιο. Τι δήλωσε ο Απόλλωνας Τσόχλας.

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κάνει την κάνει την έκπληξη απέναντι στον Παναθηναϊκό (17/2, 17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) και ο Αντώνης Κόνιαρης εξέφρασε την επιθυμία του ίδιου και των συμπαικτών του για να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας.

"Σίγουρα πάντα έχεις στόχο να παίζεις έναν τελικό με την ομάδα σου και πολύ περισσότερο όταν είναι στον τόπο καταγωγής σου", δήλωσε αρχικά ο 21χρονος γκαρντ, ο οποίος στη συνέχει ρωτήθηκε για το αν καλείται να αποδείξει κάτι απέναντι στην άλλοτε ομάδα του:

"Δεν έχω να αποδείξω τίποτα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Απλά θέλω να νικήσουμε".

Τέλος, ο Αντώνης Κόνιαρης ρωτήθηκε για τον Νικ Καλάθη: "Ο Καλάθης είναι ένας σημαντικός παίκτης αλλά δεν είναι ο μόνος που κάνει τη διαφορά. Όταν παίζουμε με τον Παναθηναϊκό, θέλουμε να προσέχουμε την κάθε λεπτομέρεια. Έτσι χάσαμε και πέρσι, έτσι και φέτος".

Ο Απόλλωνας Τσόχλας από την πλευρά του δήλωσε: " Είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Έχουμε 20 χρόνια από έναν τελικό και ένα τρόπαιο και θέλουμε να το πάρουμε. Ξέρουμε ότι δεν είμαστε το φαβορί αλλά θα παλέψουμε για την νίκη. Όλες οι ομάδες έχουν... τρωτά σημεία, έτσι και ο Παναθηναϊκός. Όταν έπειτααπό 20 χρόνια είσαι σε έναν τελικό, έχεις μια ευθύνη παραπάνω να πάρεις το Κύπελλο. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν μπορούμε να διοργανώσουμε ένα Final 8 και μένουμε μόνο στην διοργάνωση ενός τελικού, στον οποίο δεν έχουμε τη δυνατότητα να έχουμε τους οπαδούς μας και την οικογένεια. Ελπίζω στο μέλλον να αλλάξει κάτι και να ζήσουμε στιγμές όπως οι άλλοι οι άνθρωποι του μπάσκετ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ