ΠΑΟΚ

Κόνιαρης για Ολυμπιακό: "Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό"

Κόνιαρης για Ολυμπιακό: "Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό"
EUROKINISSI

Ο Αντώνης Κόνιαρης δήλωσε πως δεν θέλει να σχολιάσει τις φήμες που τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό, αφού η σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Τι είπε για ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και Εθνική ομάδα.

Ο Αντώνης Κόνιαρης είναι συνειδητοποιημένος. Ξέρει ότι το όνομά του έχει συνδεθεί με τον Ολυμπιακό. Είναι όμως και επαγγελματίας. Φρόντισε λοιπόν στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Χανιώτικα Νέα" να ξεκαθαρίσει πως οι φήμες που τον συνδέουν με τον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι που θέλει - ή μπορεί - να σχολιάσει.

Ο 22χρονος μίλησε για την πορεία του, την φυγή του από τον Παναθηναϊκό, την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ και την Εθνική Ανδρών και ήταν ανοιχτός στις απαντήσεις του. Όταν όμως η συζήτηση πήγε στον Ολυμπιακό και αν θέλει να μιλήσει για το θέμα ήταν ξεκάθαρος: " Οχι, δεν θα ήθελα να μιλήσω γιατί ακόμα η χρονιά τρέχει με τον ΠΑΟΚ και βλέπω μόνο τι μπορούμε να κάνουμε με την ομάδα".

Ακολούθως πάντως ο διεθνής γκαρντ δεν είχε πρόβλημα να μιλήσει για την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό λόγω του τραυματισμού του και πώς αυτό τον βοήθησε, αφού δεν το θεώρησε επουδενί ένα πισωγύρισμα: " Καθόλου. Ίσα-ίσα. Ήταν μια ευκαιρία για μένα να ξεκινήσω ξανά από την αρχή, από το μηδέν, παίζοντας για την ομάδα που είχα παίξει φεύγοντας από τα Χανιά. Ούτως ή άλλως είχα έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό.

Το να ξεκινήσεις και πάλι από μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ όπου μπορείς να πάρεις ευκαιρίες ουσιαστικά γιατί και το ρόστερ είναι αυτό που βοηθάει στο να έπαιρνα ευκαιρίες πιστεύω ότι μου έκανε πάρα πολύ καλό που τελικά δεν έμεινα στον Παναθηναϊκό".

Μιλώντας για την ευκαιρία που του έδωσε ο ΠΑΟΚ, τόνισε: " Ο ΠΑΟΚ με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια ώστε να δείξω το ταλέντο μου. Η δουλειά, όμως, δε σταματάει ποτέ και ακόμα και όταν νομίζεις ότι είσαι σε ένα καλό επίπεδο, σίγουρα μπορείς να φτάσεις ακόμα παραπάνω. Νιώθω ικανοποιημένος γιατί πιστεύω ότι δουλεύω αρκετά και μέσω της ομάδας κιόλας έχω δείξει κάποια πράγματα μέσα στο γήπεδο. Πάντα, στόχος μου είναι να βελτιώνομαι και να πηγαίνω όσο πιο ψηλά μπορώ".

Τέλος, μιλώντας για την Εθνική Ανδρών και την εικόνα της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σχολίασε: " Η Εθνική ομάδα για όλους τους Ελληνες μπασκετμπολίστες που θέλουν να πετύχουν στο χώρο είναι στο τοπ που μπορείς να φτάσεις. Εγώ έπαιξα στα “παράθυρα” όπου ήταν πιο πολύ νέοι παίκτες, που δεν έχουν παίξει στην Εθνική ανδρών σε επίσημο τουρνουά, αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε από το να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πραγματικά νιώθαμε ότι παίζαμε στην κανονική ομάδα και ότι εμείς έπρεπε να κάνουμε τα πάντα για να φτάσει η Ελλάδα στο παγκόσμιο".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ