ΠΑΟΚ

Μαλίκ Πόουπ: "Να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πάρει έναν τίτλο"

San Diego State's Malik Pope brings the ball down court against Nevada during the first half of an NCAA college basketball game during the semifinals at the Mountain West Conference tournament Friday, March 11, 2016, in Las Vegas. (AP Photo/David Becker)
AP Photo/David Becker AP PHOTO/DAVID BECKER

Ο Μαλίκ Πόουπ δήλωσε ενθουσιασμένος από τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, δηλώνοντας ότι ο στόχος του είναι να βοηθήσει τον "δικέφαλο" να πάρει έναν τίτλο φέτος.

Ο Μαλίκ Πόουπ είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, με τον "δικέφαλο" να ελπίζει ότι μαζί με τον Γιανίκ Μορέιρα οι δύο παίκτες θα "θωρακίσουν" την ομάδα στην θέση του σέντερ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έδειξε ενθουσιασμένος από τη νέα προοπτική που εμφανίζεται στην καριέρα του, χωρίς να διστάσει να βάλει ψηλά τον πήχη ενόψει της σεζόν 2018/19.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο σάιτ του ΠΑΟΚ:

-Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις για τη νέα σεζόν μετά την υπογραφή του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ;

Θα είναι η πρώτη μου επαγγελματική σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την επιλογή μου και περιμένω με ανυπομονησία να γνωρίσω από κοντά τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου και να στρωθούμε στη δουλειά!"

-Έχεις μιλήσει τηλεφωνικά με τον Ηλία Παπαθεοδώρου;

"Έχω μιλήσει με τον προπονητή. Η πρώτη μας επαφή ήταν πολύ ευχάριστη. Κατάλαβα ότι και οι δύο είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το γεγονός ότι θα δουλέψουμε μαζί και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη για να συμβεί αυτό".

-Τι γνωρίζεις για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ;

"Ξέρω ότι η Basket League είναι ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και σίγουρα αυτός είναι ένας από τους λόγους που είμαι εδώ. Θέλω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κάνω τον ΠΑΟΚ ακόμα καλύτερη ομάδα."

-Όπως είπες, θα είναι η πρώτη σου σεζόν στο επαγγελματικό μπάσκετ. Πώς περιμένεις να είναι η μετάβαση από το NCAA;

" Γνωρίζω πολύ καλά ότι το να παίζεις επαγγελματικό μπάσκετ δεν είναι εύκολο. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι θα μπορέσω να ανταπεξέλθω και να βοηθήσω την ομάδα μου με όλες μου τις δυνάμεις."

-Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου μέσα στο παρκέ;

"Είμαι ένας μακρύς και αθλητικός παίκτης που συνεισφέρει και στις δύο μεριές του παρκέ. Λατρεύω να βγαίνω στον αιφνιδιασμό, μπορώ να σουτάρω από την περιφέρεια και έχω καλό χειρισμό της μπάλας".

-Ποιος είναι ο στόχος σου για τη νέα σεζόν;

" Ο μόνος μου στόχος είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πάρει έναν τίτλο…"

AP Photo/David Becker

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ