ΠΑΟΚ

Οι επόμενες κινήσεις για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Οι επόμενες κινήσεις για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος των ενδιαφερόμενων Γιώργος Καραμάνος στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ Θανάση Κατσαρή και τον Μπάνε Πρέλεβιτς ενημερώθηκε για τα χρέη του "Δικέφαλου" και αποφασίστηκε να συναντηθεί με τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Γιώργος Καραμάνος που δραστηριοποιείται στις κατασκευές, στη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του "Δικέφαλου" για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για τα χρέη της ΚΑΕ και ζήτησε να συναντηθεί και με τον Ιβάν Σαββίδη.

Το αίτημα του εκπροσώπου των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ είναι απολύτως λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι ο πρόεδρος της ΠΑΕ είναι ο μεγαλύτερος χρηματοδότης της και της ΚΑΕ.

Οι εκτιμήσεις λένε ότι τα χρήματα με τα οποία έχει διευκολύνει την ομάδα μπάσκετ του "Δικέφαλου" τα τελευταία χρόνια φτάνουν στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Έτσι είναι λογικό όποιος ενδιαφέρεται για την ΚΑΕ να πρέπει να γνωρίζει και τις προθέσεις του Ιβάν Σαββίδη.

Όπως και να έχει σε πρώτο χρόνο οι συζητήσεις που γίνονται αφορούν σε νέα διοίκηση πρωτοδικείου και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ Θανάσης Κατσαρής θα ενημερώσει τα μέλη του ΑΣ στη γενική συνέλευση της επόμενης Τετάρτης.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ως βασικός στόχος τέθηκε η παραμονή του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ