ΠΑΟΚ

Οι Κόνιαρης, Σπυριδωνίδης στον Sport24 Radio 103,3

Οι Κόνιαρης, Σπυριδωνίδης στον Sport24 Radio 103,3
EUROKINISSI

Ο Αντώνης Κόνιαρης και ο Αλέξης Σπυριδωνίδης μίλησαν στον Sport24 Radio 103,3 για τις μεγάλες νίκες που σημείωσαν ο ΠΑΟΚ και ο Χολαργός αντίστοιχα στο φινάλε του 1ου γύρου της Basket League (AUDIOS).

Ο Χολαργός και ο ΠΑΟΚ σημείωσαν τις νίκες της ημέρας στην Basket League. Ο μεν Χολαργός νίκησε τον Πανιώνιο με το... τρελό καλάθι του Τζερμέιν Λαβ στην εκπνοή της αναμέτρησης, ο δε ΠΑΟΚ ανέτρεψε διαφορά 12 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο και κατέβαλε το Περιστέρι. Δύο εκ των πρωταγωνιστών των συγκεκριμένων αγώνων, ο Αλέξης Σπυριδωνίδης (του Χολαργού) και ο Αντώνης Κόνιαρης (του ΠΑΟΚ) μίλησαν μετά τους αγώνες στον Sport24 Radio 103,3.

Διαβάστε τι είπαν αναλυτικά οι δύο αθλητές:

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΝΙΑΡΗΣ (ΠΑΟΚ)

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ ΜΕ 87-73:

"Το παιχνίδι ξεκίνησε αμυντικά κυρίως με το λάθος τρόπο για εμάς, καθώς έπρεπε να είμαστε πιο πιεστικοί. Στα πρώτα οκτώ λεπτά βέβαια δεν τα πήγαμε άσχημα, μετά χάσαμε λίγο το μυαλό μας και ασχολούμενοι με τους διαιτητές βγήκαμε λίγο εκτός ρυθμού. Ουσιαστικά το Περιστέρι εκεί πήρε τη διαφορά, αλλά μπήκαμε στα αποδυτήρια πολύ συγκεντρωμένοι αναφορικά με το τι έπρεπε να κάνουμε στο δεύτερο ημίχρονο και μέσω της άμυνας πήραμε τη διαφορά".

Για την ευστοχία στα τρίποντα:

"Πραγματικά παίρνουμε ότι μας δίνει η άμυνα, τίποτε άλλο. Αν μας δώσει τρίποντο τα παιδιά σουτάρουν πολύ καλά, όλοι σουτάρουμε πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή ευστοχούμε και κερδίζουμε. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι".

Για το κενό στη ρακέτα μετά την αποχώρηση του Μορέιρα:

"Μέχρι στιγμής το κενό καλύπτεται πάρα πολύ καλά. Οι ψηλοί μας κάνουν τρομερή δουλειά. Έχουμε ένα μικρό πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ κάτι που είναι αναμενόμενο, αλλά προσπαθούμε να βοηθάμε όλοι τους ψηλούς, για να έρχονται τα θετικά αποτελέσματα".

Για το επόμενο παιχνίδι με τη Ναντέρ στο Basketball Champions League που μπορεί να «ξεκλειδώσει» την πρόκριση:

"Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που έχουν μείνει. Δεν ξέρω πόσα χρειαζόμαστε για να περάσουμε. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και σίγουρα θέλουμε να το κερδίσουμε. Η ενέργεια και το κατά πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι θα μας δώσουν τη νίκη".

ΑΛΕΞΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ (ΧΟΛΑΡΓΟΣ)

Για τη νίκη του Χολαργού επί του Πανιωνίου με 74-73:

"Ήταν ένα πολύ δυνατό ματς. Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και ξέραμε ότι είναι επικίνδυνη και ότι στοχεύουν αυτό το παιχνίδι. Εμείς δώσαμε ότι είχαμε και δεν είχαμε στο παρκέ και ευτυχώς βγήκαμε νικητές".

Για την παρουσία του στο δεύτερο ημίχρονο:

"Δεν έχει σημασία αν ξεκινάς ή τελειώνεις το παιχνίδι, το θέμα είναι να είσαι έτοιμος όταν ο προπονητής σου δίνει την ευκαιρία".

Για την πορεία του Χολαργού στον πρώτο γύρο:

"Ξέραμε ότι το πρόγραμμά μας κυρίως στην αρχή ήταν πολύ δύσκολο. Πιστεύαμε όμως στην ομάδα και οι επτά νίκες στον πρώτο γύρο είναι πιστεύω κάτι πολύ καλό".

Για τον κόσμο:

"Ο κόσμος είναι πάντα κοντά μας, γεμίζει το γήπεδο, μας βοηθάει, είναι ο έκτος παίκτης, μας δίνει ώθηση και σε στιγμές που ο αντίπαλος είναι μπροστά μας βοηθάει για να πάρουμε το παιχνίδι".

Για τους στόχους της ομάδας μας και «βλέπει» τα πλέι οφ:

"Μη λέμε μεγάλες κουβέντες. Πάμε βήμα-βήμα, παιχνίδι-παιχνίδι".




Photo credits: Eurokinissi
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ