ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Από 70 έως 1200 ευρώ τα νέα διαρκείας του Δικεφάλου

ΠΑΟΚ: Από 70 έως 1200 ευρώ τα νέα διαρκείας του Δικεφάλου
EUROKINISSI

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2020/21, με τιμές από τα 70 έως τα 1200 ευρώ. Δείτε αναλυτικά το μήνυμα των παραγόντων του Δικεφάλου και όλες τις λεπτομέρειες για νέους και παλαιούς κατόχους.

Την έναρξη της κυκλοφορίας των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2020/21 ανακοίνωσε τη Δευτέρα (10/8) η ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν την ανταπόκριση του κόσμου τους εν όψει μιας πραγματικά πολύ δύσκολης χρονιάς, στην οποία τα εμπόδια θα είναι πολλά, υψηλά και κάποιες φορές ίσως φανούν ανυπέρβλητα.

" Στις μεγάλες στιγμές και στους τίτλους ήμασταν μαζί. Στις πίκρες και στους χαμένους τελικούς ήμασταν μαζί. Στα εύκολα, αλλά και στα δύσκολα ήμασταν πάντα μαζί. Έτσι και τώρα, αυτή την δύσκολη και ιδιαίτερη στιγμή θα την περάσουμε μαζί! Ακόμη κι αν -εδώ και αρκετό καιρό- είμαστε σε απόσταση. Μαζί μας και στο νέο ξεκίνημα! #PAOK4EVER.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020 στις 10:00 το πρωί, αρχίζει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2020/21. Σεβόμενοι την επιθυμία των φιλάθλων για στήριξη, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας, δίνοντας τη δυνατότητα στον κόσμο μας να έχει ενεργή συμμετοχή σε αυτή την νέα προσπάθεια. Ακόμη κι αν θα χρειαστεί να είμαστε σε απόσταση" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στο paokbc.gr .

Οι τιμές ξεκινούν από τα 70 ευρώ για κάρτες που θα ανανεωθούν και φτάνουν έως και τα 1200 ευρώ για την κατηγορία VIP Lounge, για νέους κατόχους. Δείτε αναλυτικές λεπτομέρειες εδώ .

ΠΑΟΚ: Από 70 έως 1200 ευρώ τα νέα διαρκείας του Δικεφάλου


ΠΑΟΚ: Από 70 έως 1200 ευρώ τα νέα διαρκείας του Δικεφάλου
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ