ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο Γκάρετ

ΠΑΟΚ: Αποχωρεί ο Γκάρετ

O Ντάριους Γκάρετ συνεχίζει να απέχει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και αναμένεται να αποχωρήσει από τον Δικέφαλο ακολουθώντας τα χνάρια του Γουίλιαμ Χάτσερ.

Ο Ντάριους Γκάρετ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς συνεχίζει να απέχει από τις δραστηρίοτητες του Δικεφάλου ζητώντας τα δεδουλευμένα του.

Ο Ντάριους Γκάρετ από τα μέσα Απριλίου απέχει από τις υποχρεώσεις των ασπρόμαυρων και θα ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος αποχώρησε από τον Δικέφαλο.

Ο Γκάρετ σε 21 συμμετοχές στην Basket League της τρέχουσας σεζόν είχε μέσο όρο 5,8 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 0,5 ασίστ, 0,3 κλεψίματα 0,8 κοψίματα και 1 λάθος.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πλέον συνεχίζει έχοντας στο ρόστερ της οκτώ διαθέσιμους επαγγελματίες παίκτες (Τζέφερσον, Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Τέπιτς, Τσόχλας, Μαργαρίτης, Ζάρας και Γκος), καθώς ο Τζαμάλ Τζόουνς είναι τραυματίας, ενώ στην προπόνηση της Τρίτης του Πάσχα (30/4) συμμετείχαν και οι έφηβοι Βακουφτσής, Ιατρίδης, Κλωνάρας, Κόνσουλας, Τανούλης και Χαρίτογλου.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ