ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Διπλό χτύπημα με Μπράουν και Τσάπμαν

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με αρκετά ανανεωμένο πρόσωπο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον β' γύρο της ΕΚΟ Basket League, αφού ο Μπόμπι Μπράουν κι ο Κλιντ Τσάπμαν απάντησαν θετικά στην πρόταση του δικεφάλου. Ποιοι αποχωρούν.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τον β' γύρο της ΕΚΟ Basket League από την τελευταία θέση, δεν θέλει όμως να μείνει για πολύ ακόμη σε αυτή. Γι αυτό, προχώρησε σε δύο σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις, με παίκτες που μπορούν να τον ανεβάσουν άμεσα επίπεδο. Ο δικέφαλος απέσπασε τη θετική απάντηση από τον Μπόμπι Μπράουν και τον Κλιντ Τσάπμαν, δύο παικτών με... ερυθρόλευκο παρελθόν.

Ο πρώτος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού πριν από ενάμιση χρόνο, για να ακολουθήσει η παρουσία του στην Μόρναρ Μπαρ και την Κίνα. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε επαφές με τον Προμηθέα, οι οποίες όμως δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Δεν άργησε βέβαια να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τον ΠΑΟΚ να τον υπογράφει με σκοπό να ανέβει επίπεδο στην περιφέρεια.

Ο δεύτερος βρέθηκε την τελευταία διετία στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ως βοηθητικός, έχοντας καλή παρουσία στα φιλικά. Τόσο πέρσι όσο και φέτος, δεν άργησε να βρει συμβόλαιο μετά την ολοκλήρωση της (σύντομης) παρουσίας του στην ελληνική ομάδα, με την Πέζαρο να αποτελεί τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του.

Όσο για τους παίκτες που αποχωρούν; Ο Τζεκουάν Λιούις με τον Ζέιν Νόουλς αναμένεται να είναι αυτοί που θα αποχαιρετήσουν την PAOK Sports Arena.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ