ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επαφές του Φλεβαράκη με Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο και Τσόχλα

ΠΑΟΚ: Επαφές του Φλεβαράκη με Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο και Τσόχλα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σε διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ βρίσκεται ο Κώστας Φλεβαράκης, που μίλησε με τους Μαργαρίτη, Τσόχλα, Χρυσικόπουλο και περιμένει στη Θεσσαλονίκη και τον Σταύρο Σχίζα.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς μπαίνουν σιγά-σιγά στον ΠΑΟΚ, μετά από την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κώστα Φλεβαράκη . Ο έμπειρος τεχνικός μπαίνει σε διαδικασία στελέχωσης του ρόστερ, γι' αυτό και ξεκίνησε τις επαφές του με όσους δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πρώτο, ο Φλεβαράκης, συνάντησε τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ενώ την Τετάρτη (21/8) μίλησε τόσο με τον Λίνο Χρυσικόπουλο, όσο και με τον Απόλλωνα Τσόχλα. Όλα δείχνουν πως οι Μαργαρίτης και Τσόχλας θα βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2019/20, ενώ ανάλογη συζήτηση θα γίνει και με τον Σταύρο Σχίζα μόλις εκείνος γυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά τον Χρυσικόπουλο, η δική του περίπτωση έχει αντικειμενικές δυσκολίες καθώς η ΑΕΚ συνεχίζει να τον έχει στο στόχαστρό της (δεν βιάζονται οι κιτρινόμαυροι να κλείσουν Αμερικανό PF) την ώρα που στον ΠΑΟΚ γίνεται προσπάθεια ώστε η διοίκηση να βρει την καλύτερη δυνατή λύση που θα κρατήσει τον Κερκυραίο στο Παλατάκι.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ