ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η πρώτη τοποθέτηση του Άνταμ Σμιθ

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÑÅÈÕÌÍÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Για πρώτη φορά, ο Άνταμ Σμιθ τοποθετήθηκε για τη διαμάχη με τον ΠΑΟΚ και την απόφασή του να μην επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Τι ανέφερε στο Sportando.

Το σίριαλ με τον Άνταμ Σμιθ συνεχίζεται για τον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι δεν υπάρχει σημείο επαφής ανάμεσα στις δύο πλευρές. Λίγες ώρες αφότου ο δικέφαλος ενημέρωσε πως πάρθηκε η απόφαση να κινήσει όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες κατά του παίκτη, ήρθε ο ίδιος ο 27χρονος γκαρντ να πει δημόσια πως όλα -σύμφωνα με τον ίδιο- γίνονται επειδή η ομάδα της Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε ασυνεπής απέναντί του, σε οικονομικό επίπεδο.

Για πρώτη φορά από την στιγμή που προέκυψε το συγκεκριμένο θέμα, κι ενώ στην PAOK Sports Arena αναφέρουν ότι ο παίκτης είναι εξοφλημένος μέχρις αυτή την στιγμή, ο Άνταμ Σμιθ υποστήριξε ότι υπάρχει καθυστέρηση στις πληρωμές και παραβίαση στους όρους του συμβολαίου. Το Sportando παρουσίασε τη θέση του ίδιου του παίκτη, ο οποίος δείχνει πως δεν έχει την ελάχιστη διάθεση να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Από την πλευρά του ο δικέφαλος εφόσον έχει τα απαραίτητα έγγραφα που καταδεικνύουν ότι δεν υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπο του παίκτη, προχωράει σε νομικές ενέργειες, που επί της ουσίας δεν μπορούν να του δώσουν κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στη Θεσσαλονίκη επιδιώκουν να κατοχυρώσουν νομικά πως ο Άνταμ Σμιθ δεν έχει δικαίωμα να μείνει ελεύθερος μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε κι ολοκληρώνεται -βάσει συμβολαίου- η συνεργασία των δύο πλευρών. Εφόσον αυτό επιβεβαιωθεί από την πλευρά της FIBA, αυτό που θα συμβεί θα είναι να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής σε άλλη ομάδα για φέτος ο Άνταμ Σμιθ, δεδομένου ότι το letter of clearance του δεν θα φύγει από τα γραφεία της ΕΟΚ.

Την ίδια ώρα, ο 27χρονος γκαρντ ανέβασε τις προηγούμενες ημέρες video με highlights του από τη φετινή σεζόν με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Από την Ατλάντα, όπου βρίσκεται...

Κι όλα αυτά, ενόσω ο Κώστας Μέξας και -οι υπόλοιποι- παίκτες του παλεύουν για την εξασφάλιση της παραμονής στην ΕΚΟ Basket League, με τον δικέφαλο να μην έχει δικαίωμα για αλλαγή στο ρόστερ. Όπερ και σημαίνει πως θα κλείσει τη regular season, έχοντας χάσει από το rotation έναν πολύ σημαντικό παίκτη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ