ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η υπόσχεση των Ρετ και Γουίλιαμς για τη νέα τους ομάδα

ΠΑΟΚ: Η υπόσχεση των Ρετ και Γουίλιαμς για τη νέα τους ομάδα

Οι δύο νεοαποκτηθέντες "ψηλοί" του ΠΑΟΚ, Εμ Τζέι Ρετ και Τζακόρι Γουίλιαμς μίλησαν για όσα θέλουν να προσφέρουν στη νέα τους ομάδα ώστε να τη βοηθήσουν στο υπόλοιπο της σεζόν.

Παίκτες του ΠΑΟΚ είναι από την Πέμπτη (23/1) οι Εμ Τζέι Ρετ και Τζακόρι Γουίλιαμς, οι οποίοι αποκτήθηκαν από τον δικέφαλο προκεμένου να ενισχύσουν τη front line της ομάδας και να τη βοηθήσουν στην επίτευξη του μεγάλου της στόχου που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Basket League.

Οι δύο παίκτες έκαναν και τις πρώτες τους δηλώσεις ως παίκτες του ΠΑΟΚ, με τον 28χρονο φόργουορντ/σέντερ να λέει από την πλευρά του: "Έχω μιλήσει με τον προπονητή και θέλει να υπάρξει μια βελτίωση στην άμυνα και τα ριμπάουντ. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Μπορώ να κάνω σχεδόν τα πάντα. Μπορώ να παίζω καλή άμυνα, είμαι αθλητικός, να δίνω ενέργεια. Με ενδιαφέρει να βελτιώνομαι και να βοηθάω την ομάδα μου όσο μπορώ".

Όσο για το αν τον προβληματίζει το γεγονός ότι αποκτήθηκε στα μέσα της σεζόν, ο Εμ Τζέι Ρετ απάντησε: "Δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνω στην καριέρα μου και μπορώ να πω ότι με έχουν καλωσορίσει με καλό τρόπο εδώ. Άκουσα πολλά πράγματα για αυτή την ομάδα ειδικά για το παρελθόν έχω πάρει πολλές πληροφορίες ξέρω ότι είναι ένας σύλλογος με σπουδαία ιστορία. Είναι τιμή μου να είμαι σε αυτή την ομάδα".

Από μέρους του, ο Τζακόρι Γουίλιαμς ανέφερε: "Νιώθω καλά. Έχω κάνει προπονήσεις στην Αμερική, είμαι σε καλή κατάσταση σωματικά. Μπορώ να φέρω ενέργεια στην άμυνα και στον τομέα των ριμπάουντ και να βοηθήσω όσο μπορώ. Αυτό που μου είπε ο προπονητής, ήταν ότι η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά στην άμυνα και θέλει να φέρω ενέργεια, για να βελτιωθεί, σε αυτό το κομμάτι".

Αναφορικά με την επιλογή του να απαντήσει θετικά στην πρόταση του ΠΑΟΚ, ο 26χρονος πάουερ φόργουορντ απάντησε: "Είχα αρκετές επιλογές, όμως ένιωσα ότι αυτή η ομάδα ήταν η καλύτερη για μένα. Όλοι σέβονται το ελληνικό πρωτάθλημα. Θεώρησα ότι ήταν ευκαιρία να έρθω σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου εδώ. Έχω ακούσει πολλά για την ομάδα και τον κόσμο, για το πάθος που έχουν όλοι γύρω από την ομάδα. Περιμένω να έρθουν και να μας βοηθήσουν".

Photo Credits: PAOK BC Twitter

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ