ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: "Μάχη" Μαρκόπουλου - Μέξα, team manager ο Γιαννακίδης

ΠΑΟΚ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE
ΠΑΟΚ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ BASKET LEAGUE MOTIONTEAM

Κούρσα για δύο είναι η θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ, ο οποίος έδωσε τη θέση του team manager στον Μιχάλη Γιαννακίδη που αποχωρεί από τα παρκέ.

Την ώρα που η ΚΑΕ βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, με στόχο να προλάβει τις διορίες για να συμμετάσχει στη Basket League 2020/21, ο Πολύμερος Κατσιώρας κι ο Θανάσης Χατζόπουλος που θα βρίσκονται στο νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας συνάντησαν το βράδυ της Πέμπτης (18/6) τον Κώστα Μέξα και το μεσημέρι της Παρασκευής (19/6) τον Χάρη Μαρκόπουλο που "παλεύουν" αυτή τη στιγμή για τη θέση του head coach.

Ο Μέξας, ο άνθρωπος που ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019/20, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με τις ιδέες και με το πλάνο του, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Μαρκόπουλο που μετά από μια τριετία στους Μπεϊτζίνγκ Ντακς του κινεζικού πρωταθλήματος είναι έτοιμος να γυρίσει στην Ελλάδα γεμάτος εμπειρίες από τη συνεργασία του με σπουδαίους αθλητές όπως ο Τζέρεμι Λιν, ο Έκπε Ούντο, ο Τζάστιν Χάμιλτον κι ο Άαρον Τζάκσον. Έχει εργαστεί και στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ (2005/06 η πρώτη θητεία, 2009/14 η δεύτερη), ως assistant όμως, ενώ ο τελευταίος του σταθμός στην Ελλάδα ήταν η Δόξα Λευκάδας τη σεζόν 2016/17.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το θέμα του προπονητή συνιστά την προτεραιότητα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, μαζί φυσικά με την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων από την περσινή περίοδο. Στις συζητήσεις βρέθηκε και ο Μιχάλης Γιαννακίδης, ο έμπειρος γκαρντ που αποχωρεί από τη δράση για να αναλάβει τον ρόλο του team manager στον Δικέφαλο του Βορρά.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ