ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με εξασφαλισμένη την πρόκριση και χωρίς άγχος κόντρα στην Τενερίφη

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÅÑÉÓÔÅÑÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Τενερίφη (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την τελευταία αγωνιστική του Basketball Champions League, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή του, ξέροντας ότι θα τερματίσει είτε τρίτος,είτε τέταρτος στον όμιλό του.

Την πολυτέλεια να αγωνιστεί έπειτα από καιρό χωρίς άγχος έχει ο ΠΑΟΚ σήμερα (5/2), καθώς υποδέχεται την Τενερίφη (21:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την τελευταία (14η) αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League .

Έχοντας εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση, ο ΠΑΟΚ - που θα παραταχθεί χωρίς τον Φιλ Γκος - ξέρει ότι ανάλογα με το δικό του αποτέλεσμα αλλά και αυτό του αγώνα της Χολόν με την Ναντέρ θα τερματίσει είτε 3ος, είτε 4ος στον όμιλό του.

Συγκεκριμένα:

- Ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει σίγουρα 3ος αν νικήσει.

- Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τερματίσει 3ος ακόμα και σε περίπτωση ήττας, αρκεί να νικήσει η Χολόν την Ναντέρ. Αν συμβεί αυτό, τότε ΠΑΟΚ και Χολόν θα έχουν το ίδιο ρεκόρ (8-6), αλλά ο "Δικέφαλος" υπερτερεί στην ισοβαθμία.

- Ο ΠΑΟΚ θα τερματίσει 4ος αν ηττηθεί και ταυτόχρονα νικήσει η Ναντέρ την Χολόν. Ο λόγος είναι ότι ο "Δικέφαλος" υστερεί στην ισοβαθμία με τους Γάλλους.

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Οπάβα - Βόννη

ΠΑΟΚ - Τενερίφη

Βενέτσια - Φρίμπουργκ

Χολόν - Ναντέρ

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ (13 ΑΓΩΝΕΣ)

1. Τενερίφη* 11-2

2. Βενέτσια* 9-4

3. ΠΑΟΚ *8-5

4. Χολόν 7-6

----------------

5. Ναντέρ 7-6

6. Βόννη 6-7

7. Φρίμπουργκ 3-10

8. Οπάβα 1-12

*Έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ