ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Με οκτώ επαγγελματίες απέναντι στον Κολοσσό

ΠΑΟΚ: Με οκτώ επαγγελματίες απέναντι στον Κολοσσό

Οι Γουίλιαμ Χάτσερ και Ντάριους Γκάρετ συνεχίζουν να απέχουν από τις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Κολοσσό Hotels (20/4, 16:45, LIVE Blog από το Sport24.gr) με οκτώ επαγγελματίες στη δωδεκάδα του.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της 25ης και προτελευταία αγωνιστικής της Basket League με τον Κολοσσό Η Hotels ξεκίνησε με προβλήματα και ολοκληρώθηκε χωρίς αυτά να έχουν λυθεί.

Οι Γουίλιαμ Χάτσερ και Ντάριους Γκάρετ από την αρχή της εβδομάδας απέχουν από τις υποχρεώσεις της ομάδας τους, καθώς ζητούν τα δεδουλευμένα τους και το πρόβλημα που έχει προκύψει δεν λύθηκε την Παρασκευή (19/4). Οι δύο Αμερικανοί συνέχισαν την αποχή τους και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στην προπόνηση της Παρασκευής (19/4) είχε και πάλι στη διάθεσή του οκτώ επαγγελματίες (Τζόντρε Τζέφερσον, Λίνος Χρυσικόπουλος, Αντώνης Κόνιαρης, Μιλένκο Τέπιτς, Απόλλωνας Τσόχλας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας και Φιλ Γκος) και τους εφήβους και τους εφήβους Φίλιππο Βακουφτσή (18, 1μ.94), Κωνσταντίνο Ιατρίδη (17, 2μ.06), Γιώργο Τανούλη (17, 2μ.04) και Νίκο Χαρίτογλου (17, 1μ.93).

Επίσης, στο απουσιολόγιο του προπονητή του προπονητή του Δικεφάλου είναι σημειωμένα και τα ονόματα των "λαβωμένων" Τζαμάλ Τζόουνς και Σταύρου Σχίζα, κάτι που σημαίνει πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο ματς με τον Κολοσσό θα υπολογίζει στις υπηρεσίες οκτώ μόνον παικτών από την πρώτη ομάδα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ