ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Με Τέπιτς ως το τέλος της σεζόν

ΠΑΟΚ: Με Τέπιτς ως το τέλος της σεζόν

Ο Μιλένκο Τέπιτς θα αγωνίζεται με τα χρώματα του ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν και την Παρασκευή (19/10) θα τεθεί στην διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Μιλένκο Τέπιτς επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και την Παρασκευή (19/10) θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του "Δικεφάλου", καθώς ο αρραβώνας των δύο πλευρών κατέληξε σε γάμο .

Ο 31χρονος Σέρβος περιφερειακός, ο οποίος την σεζόν 2015-16 είχε φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα, έδωσε τα χέρια με τον ΠΑΟΚ και θα παραμείνει στο ρόστερ του ως το τέλος της τρέχουσας της σεζόν όπως μάλιστα ανακοινώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Οι ασπρόμαυροι προχώρησαν στην απόκτηση του Μιλένκο Τέπιτς, ώστε να καλύψουν αρχικώς το κενό που δημιουργήθηκε στο ρόστερ τους από τον τραυματισμό του Τζαμάλ Τζόουνς, ο οποίος θα παραμείνει στα "πιτς" για τουλάχιστον ακόμα δέκα ημέρες.

Ο Τέπιτς την σεζόν 2017/18 αγωνίστηκε στην Μπρίντιζ, με την οποία στο ιταλικό πρωτάθλημα είχε μέσο όρο 8,4 πόντους, 4,5 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ.

" Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Σέρβο καλαθοσφαιριστή Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει ξανά τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μετά την πρώτη του συνεργασία με την ομάδα τη σεζόν 2015-16. Ο σέρβος γκαρντ/φόργουορντ αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Παρασκευής και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου ως το τέλος της φετινής σεζόν" αναφέρει το κείμενο που δημοσιεύθηκε στο paokbc.gr.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ