ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: MVP της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League o Σμιθ

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÑÉÍÔÉÆÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÌÐÑÉÍÔÉÆÉ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Άνταμ Σμιθ του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε MVP της 6ης αγωνιστικής του Basketball Champions League χάρη στην τρομερή εμφάνισή του στον αγώνα με την Σαραγόσα.

Ο Άνταμ Σμιθ οδήγησε τον ΠΑΟΚ στη νίκη με 93-78 επί της Σαραγόσα για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση. Για την ακρίβεια, ήταν ο κορυφαίος παίκτης της διοργάνωσης την 6η αγωνιστική, κατακτώντας το σχετικό βραβείο του MVP!

Ο Σμιθ είχε 31 πόντους με 5/5 δίποντα, 6/11 τρίποντα, 3/4 βολές και 3 ριμπάουντ σε 31 λεπτά συμμετοχής, ενώ συγκέντρωσε και 28 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, κατακτώντας με το σπαθί του το σχετικό βραβείο.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά στην ιστοσελίδα του BCL πως " αφησα το παιχνίδι να έρθει σε εμένα και μόλις αυτό έγινε, το σκοράρισμά μου και τα σουτ έκαναν το ματς πιο εύκολο για όλους. Είμαι σε καλό ρυθμό επιθετικά. Ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου το καταλαβαίνουν αυτό και κάνουν πολύ καλή δουλειά στο να με βοηθούν να μένω ελεύθερος.

Το τρίποντό μου είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς. Έχουμε τόσους πολλούς παίκτες που μπορούν να σουτάρουν και να δημιουργήσουν, που δεν χρειάζεται πάντα να σκοράρω. Όταν σουτάρω καλά, πάντως, κοιτάω πως να είναι απειλή για τους αντιπάλους, αλλά έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ