ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Νέα προβλήματα με Τέπιτς και Γκάρετ

ΠΑΟΚ: Νέα προβλήματα με Τέπιτς και Γκάρετ
EUROKINISSI

Ο Μιλένκο Τέπιτς και ο Ντάριους Γκάρετ προστέθηκαν στη λίστα με τους τραυματίες του ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει άλλους έξι απόντες τις τελευταίες ημέρες.

Στους έξι απόντες προστέθηκαν άλλοι δύο στον ΠΑΟΚ . Ο Ντάριους Γκάρετ και ο Μιλένκο Τέπιτς συγκρούστηκαν στο τέλος της χθεσινής προπόνησης (30/11), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και να μείνουν εκτός προπονήσεων για 1-2 ημέρες. Ο μεν Γκάρετ υπέστη κάκωση στον αντίχειρα του δεξιού χεριού και θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις τη Δευτέρα, ο δε Τέπιτς απέκτησε μία αμιχή στο μάτι, κοντά στο σημείο που είχε τραυματιστεί στη Λήμνο και μάλλον θα επανέλθει και αυτός μεθαύριο (3/12).

Την ίδια ημέρα αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου και ο Φιλ Γκος, που βρίσκεται για προσωπικούς λόγους στις ΗΠΑ. Πέραν των τριών προαναφερθέντων, εκτός προπονήσεων παραμένουν φυσικά και οι τέσσερις διεθνείς του "δικεφάλου" (Αθηναίου, Κόνιαρης, Χρυσικόπουλος, Μορέιρα) και ο τραυματίας Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Εάν όλα πάνε καλά, τότε ο Παπαθεοδώρου θα έχει όλους τους παίκτες του στην προπόνηση την προσεχή Τρίτη (4/12), όταν ο ΠΑΟΚ θα μπει πλέον σε κανονικούς ρυθμούς στην προετοιμασία για τον επόμενο (εκτός έδρας) αγώνα με το Λαύριο για την 8η αγωνιστική της Basket League (8/12).

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ