ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Σμιθ έχει δέσει τα χέρια του Μέξα

CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÓÁÑÁÃÏÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHAMPIONS LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÓÁÑÁÃÏÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Άνταμ Σμιθ παραμένει ανένδοτος αναφορικά με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά σε αδιέξοδο εν όψει της τελικής ευθείας της ΕΚΟ Basket League.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία για την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε δώδεκα μέρες (στις 29 Φεβρουαρίου παίζει εκτός έδρας με τον Ήφαιστο Λήμνου), πλην όμως ο Κώστας Μέξας παραμένει υποχρεωμένος να δουλέψει δίχως ένα βασικό στέλεχος της ομάδας του. Ο Άνταμ Σμιθ βρίσκεται ακόμη στις ΗΠΑ και παρουσιάζεται ανένδοτος αναφορικά με την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που φέρνει τους ανθρώπους του δικεφάλου μπροστά σε πλήρες αδιέξοδο.

Κι αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε άλλη αλλαγή στο έμψυχο δυναμικό του (o Τζακόρι Γουίλιαμς κι ο Εμ Τζέι Ρετ ήταν οι τελευταίο που προστέθηκαν). Έτσι, δεν υπάρχει ούτε η δυνατότητα για έναν... ελιγμό, ήτοι η λύση του συμβολαίου του κι η απόκτηση άλλου παίκτη στη θέση του. Από την στιγμή δε, που μιλάμε για έναν γκαρντ που προσφέρει 16.3 πόντους (με 42% στα τρίποντα), 2.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ είναι εύκολα αντιληπτό πως το να καλυφθεί το κενό εκ των έσω είναι αρκετά δύσκολο.

Όλα αυτά μάλιστα σε μια περίοδο που ο ΠΑΟΚ παλεύει να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μπροστά τρία παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν τα πάντα στη μάχη για να σώσει την κατηγορία. Βλέπετε, μετά τη διακοπή, ο δικέφαλος θα παίξει με Ήφαιστο (εκτός), Περιστέρι (εντός) και Ρέθυμνο (εκτός), στους οποίους η ομάδα της Θεσσαλονίκης ψάχνει τουλάχιστον μία νίκη για να διατηρήσει ελπίδες παραμονής.

Εφόσον λοιπόν δεν προκύψει στροφή 180ο από την πλευρά του παίκτη (ακόμη κι αν αλλάξει στάση, μένει να φανεί αν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα τον δεχτούν πίσω στην ομάδα -από ηθικής άποψης), τότε οι ασπρόμαυροι καλούνται να πάνε στον... πόλεμο των οκτώ τελευταίων αγωνιστικών δίχως τον άνθρωπο που μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες αποτελούσε τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της ομάδας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ