ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Χαραλαμπίδης ζητά ισορροπία και υπομονή

MEDIA DAY ÔÏÕ ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
MEDIA DAY ÔÏÕ ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον Ήφαιστο, με τον νέο προπονητή Κώστα Χαραλαμπίδη να προσπαθεί να προσαρμόσει τους παίκτες στη δική του φιλοσοφία.

Ο Κώστας Φλεβαράκης απομακρύνθηκε από τη θέση του προπονητή μετά από την εντός έδρας ήττα στον αγώνα με τη Νεπτούνας και ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μια νέα εποχή με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να αναλαμβάνει για πρώτη φορά ρόλο head coach στη "νεαρή" καριέρα του στην προπονητική.

Ο "Μπίδης" είναι ένα αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις της ομάδας, ωστόσο από τις πρώτες του κιόλας προπονήσεις φρόντισε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους αθλητές του. Ζήτησε ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση, συγκέντρωση για 40 λεπτά, καλή κυκλοφορία της μπάλας και σταμάτησε μάλιστα αρκετές φορές το πρόγραμμα για να κάνει συστάσεις σε συγκεκριμένους παίκτες του ώστε εκείνοι να προσαρμοστούν στη δική του, περισσότερο ομαδική, λειτουργία.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν αρχής γενομένης από την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ήφαιστο (2/11 στις 15:45) να κάνουν βήματα προς τα εμπρός, γνωρίζοντας τις αδυναμίες τους, γνωρίζοντας ότι υπάρχει ελάχιστος χρόνος ανάμεσα στους αγώνες για δουλειά, γνωρίζοντας ότι δεν μπορούν να κοιτάζουν το παρελθόν. " Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τόσο τα καλά, όσο και τα άσχημα μας σημεία στο παιχνίδι, όταν θα έχουμε δηλαδή καλό ή κακό momentum, κυρίως όμως πρέπει όλοι μας να έχουμε υπομονή" εξήγησε ο νεαρός προπονητής στο paokbc.gr.

Στη διάθεση του Χαραλαμπίδη, που ξεκίνησε το πρόγραμμα της Παρασκευής με την video ανάλυση του Ηφαίστου και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, βρίσκονται άπαντες, ακόμη και ο Άαρον Μπεστ που ξεπέρασε το πρόβλημά του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ