ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οριστικά τέλος ο Χαραλαμπίδης

ΠΑΟΚ: Οριστικά τέλος ο Χαραλαμπίδης

Μολονότι η παραίτηση του Κώστα Χαραλαμπίδη δεν είχε γίνει αρχικά δεκτή από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας σεβάστηκαν την επιθυμία του και έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί παρελθόν.

Οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο οποίος είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης μετά την ήττα της ομάδας από τον Κολοσσό Ρόδου.

Οι άνθρωποι του δικεφάλου δεν είχαν κάνει αρχικά δεκτή την παραίτησή του, εν τέλει όμως σεβάστηκαν την επιθυμία και την επιμονή του στην αρχική του απόφαση και έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Οι ασπρόμαυροι θα υποδεχτούν την Τρίτη (4/2) τη Βόννη στην τελευταία αγωνιστική της regular season του Basketball Champions League υπό τις οδηγίες του Στάθη Νεραντζάκη, ο οποίος μαζί με τον Μπάμπη Καραΐσκο θα πραγματοποιήσουν και την προπόνηση της Δευτέρας.

Ανήμερα του αγώνα μάλιστα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της διοίκησης για το θέμα του προπονητή, ώστε να παρθεί η απόφαση για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της τεχνικής ηγεσίας στο εξής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ