ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Παίρνει Ρετ και Γουίλιαμς, φόρεσε μπλουζάκια για τον Σχίζα

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÉÙÍÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ÉÙÍÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Δύο Αμερικανούς ψηλούς απέκτησε ο ΠΑΟΚ, οι παίκτες του οποίου φόρεσαν το Σάββατο (18/1) μπλουζάκια για να υποστηρίξουν τον τραυματία Σταύρο Σχίζα.

Το απόγευμα του Σαββάτου (18/1) ήταν ευχάριστο για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Κώστα Χαραλαμπίδη νίκησε εύκολα τον Ιωνικό Νικαίας ( 110-80 ) για τη 16η αγωνιστική της EKO Basket League και έκανε σημαντικό βήμα στην προσπάθειά της να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, με τους παίκτες να φορούν μπλουζάκια για να στηρίξουν τον Σταύρο Σχίζα που τραυματίστηκε στο κεφάλι στην αναμέτρηση με τη Ντιζόν .

Προηγουμένως, οι παράγοντες της ΚΑΕ προχώρησαν σε συμφωνία με δύο Αμερικανούς που θα τη βοηθήσουν να αποκτήσει περισσότερο βάθος και ποιότητα στη συνέχεια της χρονιάς. Ο πρώτος είναι ο πάουερ φόργουορντ ΤζαΚόρεϊ Γουίλιαμς (25 ετών, 2μ.03) που έπαιζε στην Κορέα, ο δεύτερος είναι ο επίσης ψηλός Εμ Τζέι Ρετ (27 ετών, 2μ.06) που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στη Μπάρονς, την Πρίστινα, τη Σολέ, τη Φλαμένγκο και την Τσιμπόνα.

Φαίνεται πως ο Ζέιν Νόουλς θα είναι ο ένας που θα αποχωρήσει και μένει να δούμε αν θα υπάρξει και δεύτερος που θα τον ακολουθήσει.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ