ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρόταση σε Σκουρτόπουλο

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FIBA.COM)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ / ΓΕΩΡΓΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FIBA.COM) EUROKINISSI

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Χαραλαμπίδη, ο ΠΑΟΚ στράφηκε στον Θανάση Σκουρτόπουλο, στον οποίο κατέθεσε πρόταση για το υπόλοιπο της σεζόν. Αποφασίζει άμεσα ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Για δεύτερη φορά φέτος, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να προβεί σε αλλαγή προπονητή. Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αποχώρησε μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό, οι συνεργάτες του είναι αυτοί που θα καθοδηγήσουν τους παίκτες στο τελευταίο παιχνίδι του Basketball Champions League, αλλά είναι σαφές πως είναι απαραίτητη η εύρεση της διάδοχης κατάστασης για τη συνέχεια στην ΕΚΟ Basket League.

Γι αυτόν τον λόγο, οι άνθρωποι του δικεφάλου στράφηκαν στον Θανάση Σκουρτόπουλο, στον οποίο κατατέθηκε επίσημη πρόταση συνεργασίας για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Δεδομένου ότι υπάρχει διακοπή στο πρωτάθλημα για τον επόμενο μήνα (λόγω του Κυπέλλου Ελλάδας και των προκριματικών του EuroBasket), θα υπάρξει χρόνος για ανασυγκρότηση εν όψει της τελικής ευθείας.

Στην οποία ο ΠΑΟΚ ψάχνει συνεχόμενες νίκες προκειμένου να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση και να σώσει την παρτίδα, ήτοι να εξασφαλίσει την παραμονή του στην πρώτη κατηγορία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ