ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην πόρτα της εξόδου ο Φλεβαράκης

CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
CHAMPIONS LEAGUE / ΠΑΟΚ - ΝΕΠΤΟΥΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI

Η εντός έδρας ήττα από τη Νεπτούνας φέρνει τον Κώστα Φλεβαράκη στην πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μετράει μία νίκη και επτά ήττες στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Πριν ακόμη από το παιχνίδι με τη Νεπτούνας, ο Κώστας Φλεβαράκης βρισκόταν σε δύσκολη θέση αναφορικά με την παρουσία στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Η εντός έδρας ήττα από τη λιθουανική ομάδα ουσιαστικά φέρνει τον έμπειρο τεχνικό προ της εξόδου από τον δικέφαλο, δεδομένου ότι σε επτά αγώνες οι ασπρόμαυροι έχουν μόλις μία νίκη και επτά ήττες.

Στον ΠΑΟΚ μοιάζουν να έχουν πάρει τις αποφάσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα, με τον Κώστα Χαραλαμπίδη να είναι ο "εκλεκτός" των ανθρώπων του δικεφάλου για να τον διαδεχθεί. Όχι ως υπηρεσιακός, αλλά... επί μονίμου βάσεως, αφού στον ΠΑΟΚ εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητές του νεαρού προπονητή.

Δεδομένου ότι το Σάββατο (2/11) υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό η αποψινή αναμέτρηση με τη Νεπτούνας να είναι η τελευταία του Κώστα Φλεβαράκη ως προπονητή του δικεφάλου.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ