ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Ζουρνατσίδη - Φλεβαράκη για τη θέση του προπονητή

ΠΑΟΚ: Συνάντηση Ζουρνατσίδη - Φλεβαράκη για τη θέση του προπονητή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τέλης Ζουρνατσίδης συναντήθηκε με τον Κώστα Φλεβαράκη για την θέση του προπονητή του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η οικονομική βοήθεια που παρείχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Ιβάν Σαββίδης στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έθεσε σε λειτουργία όλο το σύστημα. Σήμερα λοιπόν ο μάνατζερ της ομάδας Τέλης Ζουρνατσίδης συναντήθηκε με τον Κώστα Φλεβαρακη για το θέμα του διαδόχου του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο του "δικέφαλου".

Η συνάντηση έγινε στην PAOK Sports Arena και διήρκεσε δύο ώρες, ωστόσο δεν πάρθηκε κάποια απόφαση. Κι αυτό διότι ο Ζουρνατσίδης θα έχει άλλη μία συνάντηση με υποψήφιο προπονητή για τον "δικέφαλο", πριν καταλήξει στον εκλεκτό. Το πλάνο στον ΠΑΟΚ είναι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η ομάδα να έχει προπονητή, προκειμένου την επόμενη να μπορέσει να αρχίσει και το "χτίσιμο" του ρόστερ.

Εάν ο Φλεβαράκης είναι τελικά αυτός που πάρει τη θέση, τότε θα επιστρέψει για δεύτερη στην ομάδα από την οποία άρχισε την επαγγελματική καριέρα του ως προπονητής το 1998. Ο 50χρονος, πια, προπονητής κοουτσάρισε τον ΠΑΟΚ τις σεζόν 1998/99, 2000/01 και 2007/08.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ