ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Τέλος για φέτος ο Σχίζας

ΠΑΟΚ: Τέλος για φέτος ο Σχίζας
EUROKINISSI

Ο Σταύρος Σχίζας θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο για πρόβλημα στον ώμο, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει την υπόλοιπη χρονιά.

Χειρουργείο. Αυτή ήταν η απόφαση που πάρθηκε στην περίπτωση του Σταύρου Σχίζα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στον δεξιό ώμο, με συνέπεια ο φόργουορντ του ΠΑΟΚ να χρειαστεί εγχείρηση και να μείνει εκτός δράσης για την υπόλοιπη χρονιά.

Ο Σχίζας θα μπει στο χειρουργείο το πρωί της Πέμπτης (11/4) για να υποβληθεί σε επέμβαση αποκατάστασης βλάβης (αποκόλληση) άνω επιχείλιου χόνδρου στη δεξιά ωμοπλάτη. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί από τον υπεύθυνο του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ, ο "δικέφαλος" συνεχίζει την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Πανιώνιο (10/4, 15:45) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Basket League. Το ευχάριστο για τον Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ότι θα υπολογίζει κανονικά τον Ντάριους Γκάρετ, παρά τις ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ