ΜΠΑΣΚΕΤ

ΠΑΟΚ: Χωρίς 3 Αμερικανούς και με... 10αδα κόντρα στην ΑΕΚ!

ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2018-2019 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League, αφού μετά τον Γκος τραυματίστηκαν και οι Γκάρετ και Τζόουνς. Με 10αδα θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ θα έρθει με... μισή ομάδα στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League (13/10, 17:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Η τελευταία προπονήσει έκρυβε νέες δυσάρεστες εκπλήξεις για το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος είδε τον Τζαμάλ Τζόουνς να αποχωρεί με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ενώ ο Ντάριους Γκάρετ δεν προπονήθηκε καθόλου λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο!

Αμφότεροι οι Αμερικανοί αποφασίστηκε να αποκλειστούν από την αποστολή που θα έρθει στην Αθήνα για να προφυλαχθούν. Πρόσθεσαν έτσι τα ονόματά τους δίπλα σε αυτά του Φιλ Γκος και του Απόλλωνα Τσόχλα, οι οποίοι παραμένουν εκτός δράσης. Κοινώς, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί χωρίς 3 από τους 6 ξένους του κόντρα στην "Ένωση"! Για την ακρίβεια, θα παραταχθεί με... 10αδα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Γιανίκ Μορέιρα, Ουίλιαμ Χάτσερ, Λίνος Χρυσικόπουλος, Σταύρος Σχίζας, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θοδωρής Ζάρας, Μαλίκ Πόουπ, Νώντας Παπαντωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ