ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Δύσκολη η ύπαρξη του ΠΑΟΚ στη συνέχεια της χρονιάς"

Παπαθεοδώρου: "Δύσκολη η ύπαρξη του ΠΑΟΚ στη συνέχεια της χρονιάς"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο ΠΑΟΚ κι έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.

Νέο "καμπανάκι" για την άσχημη οικονομική του ΠΑΟΚ κτύπησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ο οποίος έθεσε και αυτός με την σειρά του θέμα βιωσιμότητας της ομάδας.

Ο προπονητής του Δικεφάλου αναφερόμενος στην κατάσταση της ομάδας του παραδέχθηκε στον Libero Fm πως "είναι δύσκολη η ύπαρξη του ΠΑΟΚ στη συνέχεια της χρονιάς" και συνέχισε λέγοντας πως "βρέθηκε άνθρωπος στον Προμηθέα, στη Λήμνο, στο Περιστέρι, το Λαύριο. Στον ΠΑΟΚ πώς γίνεται αυτό να μην υπάρχει; Από την στιγμή που υπάρχει ένα πρόβλημα και βγαίνει επίσημα μέσω του Μπάνε στις 6 Νοεμβρίου και φτάνουμε στον Μάρτη, σημαίνει πως δεν απαντήθηκε. Ο επικοινωνιακός τρόπος προσέγγισης είναι διαφορετικό κομμάτι. Δεν είμαι υπεύθυνος. Προτιμώ να προετοιμάζω και να διεκδικώ πράγματα για την ομάδα. Κανείς δεν ξέρει και δεν θέλει να συνεχίσει με αυτή την την κατάσταση. Έχουμε έρθει στον ΠΑΟΚ για να διακριθούμε. Δεν μπορούμε να πιέζουμε μία κατάσταση που δεν έχει ανταπόκριση. Πρέπει στον σύλλογο να υπάρχει μία κανονικότητα που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει".

Επίσης, μεταξύ άλλων τόνισε πως ο "οι παίκτες και ο προπονητής του ΠΑΟΚ νιώθουν τον κόσμο. Ο κόσμος κράτησε στον ΠΑΟΚ έναν παίκτη. Παίρνουμε πολύ θετικά μηνύματα μετά τον τελικό. Πριν από το ματς με την ΑΕΚ, υπάρχει το ματς με τον Χολαργό. Πέρα από τα υλική, υπάρχει και η ηθική ανταπόκριση.

Οι παίκτες διακρίνονται και κινούν το ενδιαφέρον. Υπήρχε ενδιαφέρον από το εξωτερικό και όχι το εσωτερικό. Δέχθηκε επτά προτάσεις ο Χάτσερ και δεν έφυγε γιατί γουστάρει να παίζει στον ΠΑΟΚ. Ο Γκος και ο Γκάρετ το ίδιο. Ήρθαν προτάσεις προπαραμονή του τελικού με πολλαπλάσια λεφτά για τους παίκτες και δεν έφυγαν. Συνεχίζουν στην ομάδα οι παίκτες. Αυτό δεν συμβαίνει λόγω προπονητή αλλά θέλουν να στηρίξουν την προσπάθεια αλλά στο τέλος της ημέρας η ομάδα μικραίνει".

Αν δεν βρεθεί λύση την επόμενη εβδομάδα, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Ο ΠΑΟΚ έχει σώσει την κατηγορία και θα παίξει για να βγει η χρονιά. Θα υπάρχουν απώλειες. Αυτή η ομάδα μπορεί να περάσει αυτό το μήνυμα στον επόμενο επενδυτή. Όταν ανέλαβα τον ΠΑΟΚ, δεν περίμενα πως θα μιλάω για επενδύσεις και όχι για μπάσκετ".

Ο Έλληνας κόουτς θέλοντας να τονίσει τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η ομάδα του, ανέφερε: "Η ομάδα έχει ρεπό. Δεν ξέρουμε ποιος θα γυρίσει πίσω. Είμαστε στο κενό, από τους παίκτες μέχρι το επιτελείο. Ξεπεράστηκαν τα όρια αντοχής. Είναι πάρα πολύ κρίμα. Δεν υπάρχει μέλλον. Η ομάδα κινδυνεύει να μην κατέβει στο πρωτάθλημα την νέα χρονιά. Μπορεί να φύγω αύριο ή σε τρεις μήνες. Το πιθανότερο είναι να φύγω. Η ομάδα πρέπει να υπάρχει, χρειάζεται άμεσα να βρεθεί λύση. Τα προβλήματα κρύβονται πίσω από μία επιτυχία. Είναι προτιμότερο τελικά να υπάρχει αποτυχία".

Ο κόουτς του Δικεφάλου αναφερόμενος στην τεχνογνωσία που κατέχουν ο Μπάνε Πρέλεβιτς και οι συνεργάτες του τόνισε: "Η συγκεκριμένη διοίκηση του πρωτοδικείου έχει την τεχνογνωσία. Προστατεύει τις επενδύσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν ελληνικό κορμό. Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Έχεις μόνο να κερδίσεις πράγματα. Υπάρχει και το όραμα να παίξεις σε υψηλότερο επίπεδο. Ακόμα και στο επίπεδο της EuroLeage, o Μπάνε το έχει διαχειριστεί και η ομάδα είναι ευπρόσδεκτη να παίξει στην EuroLeague αρκεί να βρεθεί ένας επενδυτής".

Τέλος, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη: "Σε όλους υπήρχε ένας εφησυχασμός, επειδή κάθε χρόνο ο κ. Σαββίδης βοηθούσε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω πως έχει γίνει κάτι που να έχει επηρεάσει τις σχέσεις της ΚΑΕ με τον κ. Σαββίδη. Το μαγαζί του είναι η ΠΑΕ, εκεί έχει βάλει όλο του το "είναι" κι έτσι πορεύεται. Η άποψή μου είναι πως ο ΠΑΟΚ πρεπει να βρει κάποιον άλλον επενδυτή. Δεν βλέπω κάποιο που έχει και το μπάσκετ. Τελευταία φορά που το έκανε κάποιος ήταν ο κ. Σαββίδης".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ