ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου για διαιτησία: "Τι άλλο να κάνουμε; Έλεος"

Παπαθεοδώρου για διαιτησία: "Τι άλλο να κάνουμε; Έλεος"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Λαυρίου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε του Λαυρίου, αλλά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το τέλος της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής της Basket League ήταν εμφανώς εκνευρισμένος με τις αποφάσεις των διαιτητών (Σχινάς, Θεονάς Kαλογερόπουλος Λ.).

"Σήμερα είχαμε ιδιαιτερότητα. Είχαμε πολύ κόσμο στο γήπεδο λόγω της «ημέρας ΠΑΟΚ-ημέρας μπάσκετ». Παίχτηκε πολύ ωραίο παιχνίδι μέχρι ένα σημείο και στη συνέχεια έγιναν άλλοι πρωταγωνιστές. Δεν μπορούμε να το λύσουμε τώρα αυτό και σίγουρα δεν είναι ευθύνη του προπονητή και των παικτών. Δεν γίνεται να έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 100 διαιτητές στην πρώτη κατηγορία. Δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη αυτό το πράγμα. Εγώ για να φτάσω στην πρώτη κατηγορία είχα μια διαδρομή 20 χρόνων! Πώς έχουν αξιολογηθεί αυτοί; Με ποιο κριτήριο; Με τι εμπειρία; Με άλλον τρόπο σφυρίζει ο ένας, με άλλον ο άλλος. Άλλο δίνουν αντιαθλητικό, άλλο όχι.

Μιλάμε για μεγάλο και σύνθετο πρόβλημα. Δεν μπορούν να το λύσουν άλλοι και άλλοι αυτό. Εμείς είμαστε εμπλεκόμενοι και πέσαμε πάλι στην ίδια παγίδα. Προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε αλλά όταν τα βλέπουμε μέσα στα μάτια μας δεν γίνεται να μην αντιδράς. Τα λέμε και όταν κερδίζουμε. Και μετά μας λένε ότι έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Σας παρακαλώ πολύ δηλαδή… Αφήστε μας να χαρούμε αυτό που κάνουμε. Προσπαθούμε και δίνουμε την ψυχή μας για αυτό, έχουμε χίλια προβλήματα και δεν μας αφήνουν να χαρούμε. Τι άλλο να κάνουμε. Έλεος", δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφερόμενος στην διαιτησία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ