ΠΑΟΚ

Παπαθεοδώρου: "Βιώνουμε καταστάσεις εξαθλίωσης και δε μας αξίζει"

Παπαθεοδώρου: "Βιώνουμε καταστάσεις εξαθλίωσης και δε μας αξίζει"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τη δύσκολη κατάσταση στον ΠΑΟΚ, που οδήγησε και στην εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, στις δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου ( 79-83), αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος, λέγοντας πως το τμήμα βιώνει καταστάσεις εξαθλίωσης και πως αυτό δεν αξίζει σε κανέναν στην ομάδα.

"Αρχικά, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κολοσσο για τη δίκαιη νίκη του. Είχαμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο που επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια και πάλι στη φιλοξενούμενη ομάδα. Εμείς συνεχίζουμε", ανεφερε αρχικά και συνέχισε:

"Καλύτερα να μην πω τι σκέφτομαι. Δεν υπάρχει λόγος. Θα δούμε τι θα γίνει. Μάλλον δεν τα έχουμε δει όλα ως τώρα".

Για τους παίκτες που έχουν μείνει και την προσπάθεια που γίνεται, τόνισε: "Έχω την ανάγκη να πω πολλά για όσους είναι εδώ και «τρέχουν» την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Θεωρώ ότι δε μας αξίζει αυτό που γίνεται. Ξέρουμε τι προσπάθεια κάνουμε και τι έχει συμβεί. Είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε τους εαυτούς μας και την προσπάθεια που κάναμε όλη τη χρονιά".

Για το αν θα είναι παρών και μετά τη διακοπή του Πάσχα, απάντησε: "Εγώ αν και δεν είμαι ΠΑΟΚ, ενώ οι ΠΑΟΚάρχες είναι, είμαι εδώ".

Για το αν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω για την κατάσταση, ανεφερε: "Είμαι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος και ξέρω τι αντιμετωπίζω. Δεν είμαι υπεύθυνος να απαντήσω εγώ για αυτό. Έχω κάνει πολλά περισσότερα από τις αρμοδιότητές μου και δε μπορώ να εκφέρω άποψη για παραπάνω θέματα. Βιώνουμε καταστάσεις εξαθλίωσης και δε μας αξίζει. Λογικά έχουμε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο σύλλογο... Πήγαμε σε έναν τελικό Κυπέλλου μετά από 20 χρόνια και χάσαμε στις λεπτομέρειες στο τελευταίο λεπτό... Παίζαμε στην Ευρώπη μέχρι το Μάρτιο, το μοναδικό τμήμα του συλλόγου που το έκανε αυτό και δίνουμε ό,τι έχουμε στο πρωτάθλημα".

Για το τι μπορεί να ζητάει από τη διοίκηση, απάντησε: "Ως προπονητής, πρέπει να απευθυνθώ στη διοίκηση. Βλέπετε την εικόνα. Προφανώς οι απαντήσεις έχουν δοθεί δεν είναι θετικές. Εγώ μιλάω για την ομάδα. Είμαστε σε τόσο καλή διάθεση, που πάμε στα εκτός έδρας παιχνίδια και κάνουμε... εκδρομές. Περνάμε πολύ ωραία όπως φαίνεται".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ