ΠΑΟΚ

Σταυρόπουλος σε παίκτες: "Η εικόνα σας πρέπει και μπορεί να είναι διαφορετική"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏÊ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Η προπόνηση στον ΠΑΟΚ έγινε υπό την επίβλεψη του Κώστα Χαραλαμπίδη, με τον Νίκο Σταυρόπουλο να μιλά στους παίκτες του δικεφάλου πριν από την έναρξή της.

Μία μέρα μετά την αποχώρηση του Κώστα Φλεβαράκη από τον πάγκο της ομάδας, η προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Κώστα Χαραλαμπίδη. Ο νεαρός τεχνικός αναμένεται να καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ήφαιστο Λήμνου (2/11, 15:45) ως υπηρεσιακός, δεδομένου ότι από τον δικέφαλο αποχώρησε κι ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κώστα Φλεβαράκη, Κώστας Παπάζογλου.

Απών από το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας ήταν ο Άαρον Μπεστ λόγω προβλήματος στο δεξί πέλμα. Κατόπιν εξετάσεων στις οποίες υπεβλήθη, διαπιστώθηκε ότι ταλαιπωρείται από κάκωση, που πάντως μοιάζει δύσκολο να του στερήσει τη συμμετοχή από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου.

Πέραν αυτών, πριν από την έναρξη της προπόνησης, στους παίκτες μίλησε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Νίκος Σταυρόπουλος. Ο "Μάτζικ" ανέφερε χαρακτηριστικά πως "πιστεύω ότι η εικόνα σας πρέπει και μπορεί να είναι διαφορετική. Και για αυτό περιμένω από όλους να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επιστρέψουμε το Σάββατο στις νίκες, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας".

Ο δικέφαλος μετράει επτά ήττες μετά από οκτώ αγώνες σε ΕΚΟ Basket League και Basketball Champions League, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης σε αμφότερες διοργανώσεις.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ